Volt férjéről posztolt apák napján Szabó Zsófi, követői nem tartották magukban a véleményüket

Forrás: Szabó Zsófi Instagram -
Szabó Zsófi Apák napja Mendell Kis Zsolt
Apák napján sok celeb köszöntötte a közösségi médiában saját vagy gyermeke édesapját. Így volt ezzel Szabó Zsófi is, aki kisfia apukáját méltatta egy posztban. Ennél több nem is kellett a követőinek, csak úgy özönlöttek a kép mellett a kommentek. 

Saját bevallásuk szerint is viharos volt a házasságuk, aminek végül válás lett a vége. Szabó Zsófi akkor nagyon el volt keseredve, és követői is sajnálták, hogy ő és Kis Zsolt nem tudták megmenteni a házasságukat.

Szabó Zsófi Forrás: Szabó Zsófi Instagram

A műsorvazatőnek azóta voltak párkapcsolati próbálkozásai, de alapvetően fiával, Mendellel kettesben élnek. Talán éppen emiatt robbant akkorát az apák napján exéről és közös fiukról posztolt fotó, melyhez Zsófi annyit írt:

"Boldog Apák napját! Nekünk te vagy a legjobb."

A kommentszekció azonnal életre kelt, többen elismerésüket fejezték ki Zsófinak a korrektségért, volt, aki reményét fejezte ki, hogy újra együtt lesz a pár, és van, aki már tudni is véli, hogy a műsorvezető és a vállalkozó ismét egy párt alkotnak.

Hogy mi az igazság, azt csak az érintettek tudhatják, az azonban látszik, hogy a volt házasok a válástól függetlenül is tisztelik egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.