Szabó Zsófi: „Erős szövetséget alkotunk a volt férjemmel"

Forrás: Origo -
Szabó Zsófi válás magánélet
Megtörte a csendet Szabó Zsófi, aki néhány éve még őszintén beszélt követőinek az egészségügyi problémáiról, fogyásáról vagy éppen a futás iránti elköteleződéséről. Az utóbbi években viszont ritkán szólal meg, tudatosan kerüli a nyilvánosságot.

Szabó Zsófi színésznő - műsorvezető mára megtanulta kezelni, hogy az előítéletek ne férkőzzenek be a mindennapjaiba.

„Közel három éve döntöttem el, hogy tudatosan kerülöm a magánéletemről való kitárulkozást. A kisfiam kétéves koráig nagyon aktív voltam, előszeretettel mutattam meg például őt is a közösségimédia-oldalaimon, aztán történt valami, ami mindent megváltoztatott. Feltettem magamnak a kérdést: valóban helye van egy ilyen pici gyereknek a médiában? Nem szerettem volna, hogy támadást kapjon, vagy egyszer miattam kerüljön hátrányba" – mondta el a Glamour magazinnak Zsófi, majd hozzátette, azt sem ítéli el, aki máshogy gondolkodik erről.

„A válásom óta tudatosabban kerülöm a nyilvánosságot, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne véleményem vagy ne érintenének meg érzelmileg a körülöttem zajló események. Úgy érzem, mostanra a csend, ami körülvesz, átfordult negatív irányba. Ha akarnék, mindennap fel tudnék szólalni valami miatt, de nem teszem, mert az elmúlt években megtanultam azt is, hogy nem fog mindenki szeretni" – árulta el Zsófi. Mint mondja, rájött, hogy azzal védi meg magát és a családját, ha tudatosan nem reagál az ellene irányuló támadásokra. Évek óta emojikkal kommunikál a közösségi médiában, hiába hallatná néha a hangját, tudja, hogy a csend adja neki a legnagyobb biztonságot.

Szabó Zsófi Forrás: Origo

Zsófi azt is elárulta, szeretne kistestvért a fiának, Mendelnek, de jelenleg nem vágyik párkapcsolatra:
„A válásom óta kettesben élek a kisfiammal, de erős szövetséget alkotunk a volt férjemmel. Valamiért úgy akarta a sors, hogy találkozzunk, legyen egy szerelemgyerekünk, és aztán mindenki külön, de a legnagyobb tisztelettel és szeretettel tekintve a másikra folytassa tovább az életét. Sokáig azt gondoltam, az életem kudarca, hogy nem sikerült egyben tartani a családunkat, de ma már tudom, hogy a családunk nagyon is egyben maradt, annyi különbséggel, hogy külön élünk a kisfiam apukájával. Az egymás iránti szeretet és tisztelet erősebb, mint valaha."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.