Pályázatot írt ki Alekosz: "Olyan megbízható rajongót keresek, aki a légkondimat szereléssel együtt ingyen felajánlja"

klímakészülék ingyen Alekosz pályázat
Hiába az ismertség, Alekosz saját bevallása szerint nem engedheti meg magának, hogy pénzt adjon ki klímaberendezésre, pedig nagy szüksége lenne rá. Ugyanis görög származás ide vagy oda, a celeb nem bírja a meleget. Saját pályázatot írt hát ki...

"Tizenhárom évnyi mostmár nemzetközi sztárságom ideje alatt, én semmit sem kértem. Eljötthát az idő. A kérésem indokolt, szerény, és nem pofátlan az. Kérem, segítsenek! Szeretnék egy légkondit"- kezdi pályázatát Alekosz, aki nem válogatós, mindegy, milyen márkát, melyik ország termékét szerelik be neki, a lényeg, hogy ingyen legyen.

Azaz nem teljesen, mert attól függően, honnan származik a klímaberendezés, ebédet kapnak a nála dolgozó munkások.

"Étkezési lehetőségek a következők. Amennyiben a klíma jappán, úgy a munkás, szusit kap. Ha NDK, akkor sört meg virslit. Ha orosz, akkor az ebéd értelemszerűen, ruszli. És ha a technikát dél koreában csinálták, akkor Kimchi a menü" - tájékoztatja reménybeli megmentőit, akiknek azonban nemcsak szerelniük, de tűrniük is kell. Leginkább a hangos zenét.

"Pressermusicalek, Padlás, és a Király. Ezeket minden körülmények között tűrni illik, kell. Hangerőtartomány: 50-es, géniuszon" - figyelmezteti a pályázókat.

És, ha már ott vannak, jó, ha tudják, hogy Alekosz nem tűr semmilyen lopást, mert azt alapból feltételezi, hogy mindenki tőle akar ereklyéket szerezni.

"A biztonságról. A teljes ház bekamerázott, alekoszi ereklyék eltulajdonítása, teljességgel kizárt. Az az lehet, csak BRFK lesz a vége. Olyan megbízható rajongót keresek, aki légkondimat szereléssel együtt ingyen felajánlja, a munkát elvállalja" - figyelmeztet az egykori valóságshow-hős, aki garantálja, hogy reklámozni fogja a céget, melynek megesik rajta a szíve és hűvöset csinál a házában. Már, ha egy ilyen hirdetés után bárki jelentkezik a pályázatára...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.