"Imponál, ha valaki fodrász" - Alekosz szerint az a nő, aki ennél feljebb van, az férfi akar lenni

Forrás: Alekosz/Facebook -
VV Anett Nagy Alekosz
Alekosz még mindig keresi azt a nőt, akivel leélheti az életét, és komoly elképzelése van arról, hogy annak az illetőnek milyennek kell lennie.

Nagy Alekosz mindent megtesz azért, hogy megtalálja azt a nőt, aki mellett leélheti az életét. A hírességek között azonban nem keresgél, ugyanis mély nyomott hagyott benne az, ahogy VV Anett visszautasította.

"Anettet komoly szándékkal kerestem meg, egy igényes vacsorameghívással. Édesapám mondta róla, hogy a nyilvánosság előtt keres párt, és érdemes lenne vele foglalkozni. Vanda pedig maga beszélt rólam egy videóban, hogy várja az ajánlatomat. Meg lett téve. Hasonlóan kulturáltan, mint Anettnél. Egymás után jött a két hideg zuhany. Anettnél megkaptam, hogy ótvarék vagyok, Vanda pedig azt állította, hogy a hátán szeretnék felkapaszkodni. Ezek akkora csalódások voltak, hogy megfogadtam: sztárral nem akarok ismerkedni" - mondta a Hot! magazinnak Alekosz, aki azt is elárulta, milyen barátnőt szeretne.

Alekosz elmondta, milyen nőt keres Forrás: Alekosz/Facebook

"Olyan barátnőre lenne szükség, aki érti a bulvárt, de nem profi. Értse, kedvelje az »alekoszi létet«, szórakoztatónak találja, de ugyanakkor férfiként tekintsen rám. Amatőr lány kell, akinek civil foglalkozása van, nem idegenkedik a közszerepléstől, de nincs is annyira benne. 25 és 35 környékén legyen életkorban, nem lenne gond, ha vidéki lenne. Sokszor elgyengülök, sokszor nincs kedvem, de ha lenne egy ilyen nő, akkor mindig lenne, és jobb, erősebb, kreatívabb Alekosz lenne" - árulta el Alekosz, aki leszögezte, ha a nő nem akar szerepelni, akkor vége a kapcsolatnak. A celeb arról is kifejtette a véleményét, hogy mit gondol a női szerepről.

"Nem baj, ha egy picit elesettek, ha el vannak veszve. Nem kell nyolcvan diplomát szereznie meg milliókat keresnie egy bőrfotelben. Imponál, ha valaki fodrász vagy ruhabolti eladó. Aki ennél feljebb van, azzal nem lehet beszélni, mert férfi akar lenni" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.