"Kéz a kézben" - Így halt meg apa és fia a Titan tengeralattjáró tragédiájában

Titanic Titán apa és fia tragédia milliárdos
A 48 éves Shahzada Dawood, Pakisztán leggazdagabb üzletembere és 19 éves tinédzser fia, Suleman Dawood „kéz a kézben" haltak meg a Titan tengeralattjáró fedélzetén. 

„Mély fájdalommal gyászoljuk Shahzada Dawood és szeretett fia, Suleman tragikus elvesztését, akik útnak indultak, hogy meglátogassák a legendás Titanic Atlanti-óceán mélyén fekvő maradványait. Ebben a kifürkészhetetlen tragédiában megpróbálunk megnyugvást találni az alázat és emberség maradandó örökségében, amelyet hátrahagytak, és vigaszt találni abban a hitben, hogy apa és fiú kéz a kézben léptek át lelki útjuk következő szakaszába. A családi értékek a Dawoodok iránymutatói, és Shahzada ezeket próbálta megtanítani gyermekeinek is" - áll a család közleményében.

A Titan merülőhajón 5 ember utazott, amikor az feltételezések szerint a Titanic hajóroncsai körüli víznyomás hatására összeroppant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.