2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Továbbra sem tud viselkedni a Titanon elhunyt milliárdos nevelt fia - Brian Szasz rengeteg embert haragított magára

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Ocean Gate / Handout -
Titán Hamish Harding Brian Szasz
Brian Szasz már akkor is sokak haragjával kellett, hogy szembenézzen, amikor nevelőapja, Hamish Harding az akkori feltételezések szerint még élt. Ám a zenei producer viselkedése azóta sem változott, ismerősei közül pedig egyre többen adnak hangot nemtetszésüknek.

A 37 éves magyar származású Brian Szasz a Titan tragédiájának egyik áldozata, Hamish Harding milliárdos nevelt fia már azzal is sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy a merülőhajó eltűnésekor káromkodva posztolt a drámai eseményekről.

„Az egész egy ki..szott rémálom, amin Hamish keresztül megy" - írta akkor, majd mentegetőzött is egyet, hogy ő nem tud mit tenni, a Titan a tenger mélyén ragadt.

A Titan merülőhajó Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Ocean Gate / Handout

Ez még nem is lett volna akkora baj, de azt már senki nem vette jó néven, hogy míg apja a tenger mélyén küzdött az életéért, addig a fiú egy Blink-182 koncerten mulatott. Saját állítása szerint így eresztette ki az apja eltűnése okozta feszültséget, ám ez Cardi B rappernek kevés volt, rendesen kiosztotta Brian Szaszt. A kirohanására a férfi így reagált:

"Cardi B megpróbál lecsapni a családom szenvedésére. Elmentem egy Blink-182 koncertre, hogy így birkózzak meg a helyzettel ahelyett, hogy otthon ülnék és nézném a híreket. Szégyelld magad, Cardi" - írta, ám amióta kiderült, hogy mi történt a Titannal, minden, az üggyel kapcsolatos bejegyzését törölte. Ám ezzel sem tett jót az ismerősei szemszögéből nézve, szerintük ugyanis azt a látszatot kelti az Aspergeres férfi, hogy az apja nem halt meg - írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.