Chrissy Teigen sokkolta a rajongókat: 5 hónappal a szülése után újabb kisbabát mutatott be

Chrissy Teigen kisbaba John Legend béranya
Chrissy Teigennek és John Legendnek kisfia született, mindössze öt hónappal azután, hogy Teigen életet adott Esti nevű kislányának.

Chrissy arról is írt, hogy kisbabájuk elvesztése után azt gondolta, hogy nem képes kihordani még egy gyermeket, ezért felvették a kapcsolatot egy ügynökséggel, ahol rögtön két béranyát is kerestek, mert Teigen mindig is négy gyeremekre vágyott. Aztán a terápiának köszönhetően úgy döntött, mégis megpróbál mesterséges megtermékenyítéssel újra teherbe esni, így született meg harmadik gyermekük, Esti. Alexandrával, a béranyával egy ideig egyszerre voltak terhesek, emiatt nagyon szoros kapcsolat alakult ki köztük. A béranya június 19-én adott életet Teigen és Legend negyedik gyermekének, Wren Alexander Stephensnek. A modell azt írta: az életük és az otthonuk is most lett teljes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.