Hatalmas hitelt vett fel Johnny Depp: a filmsztár teljesen eladósodott

Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo -
luxusingatlan hitelügylet filmsztár Johnny Depp adósság
10 millió dolláros banki hitelt vett fel Johnny Depp, hogy megmentse két luxusingatlanját. A hollywoodi házait már korábban lefoglalták tőle adósságai miatt.

Depp a City Nemzeti Bankhoz - amelyet a sztárok bankjának is neveznek A-listás hitelügyletei miatt - fordult a kölcsönért, amelyet meg is kapott, így kifizette a tartozásait.

Johnny Depp hitelt vett fel, hogy ingatlanjait visszaszerezze. Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Elsőként a N. Sweetzer Avenue-n lévő, közel 4,3 millió dollárosra becsült házát szerezte vissza, most pedig a Sunset Strip közelében lévő, gótikus stílusú kastélyát, amely körülbelül 5 millió dollárt ér, is ki szeretné váltani - írja a New York Post, ahol az ingatlanokat meg is nézheted.

Mindeközben arról is hallani, hogy a színész megkapta volt feleségétől, Amber Heardtől a neki ítélt kártérités összegét, 1 millió dollárt, amit jótékonykodásra fordít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.