Vége a marakodásnak: Johnny Depp és Amber Heard megállapodtak

Forrás: Getty Images/2016 Barry King/Barry King -
megállapodás Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és Amber Heard megállapodtak: nem folytatják tovább a pereskedést.

Hathetes tárgyalás és kevesebb, mint három nap tanácskozás után született meg az ítélet Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási ügyében. Végül a színész javára döntöttek, az ítéletbe azonban Amber nem nyugodott bele. Újabb hosszas csatározás veszélye állt fenn, de úgy tűnik, hogy ezt sikerül elkerülni, ugyanis a két fél megállapodott. A színésznőnek végül csak 1 millió dollárt kell kifizetnie, habár a TMZ forrásai szerint ezt nem saját zsebből fizeti, hanem egy biztosítótársaság finanszírozza majd az összeget.

Véget érhet a pereskedés Forrás: Getty Images/2016 Barry King/Barry King

Amber Herad a megállapodásról közösségi oldalán tájékoztatta az embereket. A nyilatkozatban leszögezte: ő csak az igazát szerette volna megvédeni, de végül teljesen tönkrement az élete. A közösségi médián keresztül őt ért támadásokat pedig olyan mély megaláztatásnak nevezte, amit nem akar újra átélni. Hozzátette, hogy csalódott az amerikai jogrendszerben. Elmondta, ezentúl a fontos dolgokra és a lányára akar összpontosítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.