Fény derült a néhai II. Erzsébet furcsa hálószobai szokására

Forrás: AFP / 2014 Getty Images / Stuart C. Wilson -
királyi család II Erzsébet királynő hagyomány Balmoral
A néhai II. Erzsébet királynőnek állítólag volt egy bizarr hálószobai szokása, amihez mindig is ragaszkodott az éves balmorali tartózkodása során.

A néhai királynő minden nyarat Balmoralban töltött, ez egy olyan hagyomány, amelyet III. Károly király is folytat, ő és Kamilla is ott tölti a nyarat és a királyi család számos tagja is csatlakozik majd hozzájuk. De valószínűleg nem fognak mindent úgy tenni, ahogy a néhai Erzsébet királynő.

II. Erzsébet eddig nem ismert szokásáról beszélt a királyi komornyik Forrás: AFP / 2014 Getty Images / Stuart C. Wilson

Arról, hogy milyen szokásai voltak II. Erzsébetnek, az egykori királyi komornyik, Paul Burrell beszélt és elárult az Expressnek egy érdekes dolgot. "Augusztustól október elejéig soha nem zárta be hálószobája ablakait. Az ágyában aludt, és majdnem olyan volt, mint a Borsószem-hercegkisasszony, annyi lepedő, takaró, huzat és pehelypaplan volt az ágyban, hogy nehéz volt megtalálni, mert a hálószobában néha nagyon hideg volt, különösen októberben."

II. Erzsébet királynő tavaly szeptember 8-án halt meg Balmoralban, az egyéves évforduló alkalmából a királyi család éppen ezen a helyen lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.