Kés alá feküdt az influenszer, hogy magasabb legyen: súlyos árat fizetett 14 centiméterért

lábhosszabító műtét influenszer Theresia Fischer
Theresia Fischer modell és influencer hét évvel ezelőtt lábhosszabbító műtéten esett át, de mára már nagyon megbánta, hogy kés alá feküdt. Állítása szerint a férje volt, aki sürgette a műtétet. 

Közel 60 millió forintnak megfelelő fontot költött arra Theresia Fischer német influenszer, hogy körülbelül 14 centiméterrel magasabb legyen. A lábhosszabító műtétet a 31 éves nő már nagyon megbánta, elmondása szerint volt férje volt az, aki nagyon erőltette, hogy kés alá feküdjön.

Mindössze 24 éves volt, amikor sor került az operációra, amely során a sípcsontot eltörték, a vádli izmait felhasították, és teleszkópos rudakat helyeztek a lábszárába. Ezeket fokozatosan felhajtották, hogy kinyújtsa a lábát. A nem mindennapi eljárás azonban nem sikerült tökéletesen, zúzódások maradtak a sípcsontján a műtétet követően.

Az influenszer elmondta, neki semmi baja nem volt a külsejével, viszont volt párja addig duruzsolt neki a műtéttel kapcsolatban, hogy végül elhitte, hogy valóban szüksége van a beavatkozásra.

Theresia a műtét óta a lábszárait képes egymástól függetlenül nyújtani úgy, hogy egyik kezével megfogja a térdét, a másik kezével pedig befelé csavarja a lábát, amíg kattan - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.