35 év után változtatott a marhahúsos burgerein a Meki

McDonald's meki hamburger Big Mac változás
Az étteremlánc vendégei az Egyesült Államokban először 1967-ben, Magyarországon pedig 35 éve, a Régiposta utcai McDonald's étterem megnyitásakor kóstolhattak bele a Sajtburger és a Big Mac szendvicsekbe. Az összetevők, a recept és az elkészítési mód azóta lényegében változatlan maradt - egészen mostanáig. Egy fejlesztésnek köszönhetően megújultak a marhahúsos szendvicsek.

A McDonald's célul tűzte ki, hogy a már jól ismert összetevőkből, az elkészítési folyamat apró alakításával a vendégek által is érzékelhető változást érjenek el: legyen még forróbb a húspogácsa, olvadtabb a sajt és ízletesebb a zsemle.

35 év után változtatott a marhahúsos burgerein a Meki Forrás: McDonald's/Facebook

A konyhai elkészítési folyamatok megújításának köszönhetően a klasszikus marhahúsos szendvicsek ismerős, mégis új ízélményt nyújtanak. Az egyik legfontosabb változás a marhahús sütésében történt. Az új folyamat lehetővé teszi, hogy a húspogácsa még forróbban kerülhessen a szendvicsekbe. A Sajtburger és a Big Mac esetében pedig a só és bors mellett a hagymát is már a grillen rászórják a húspogácsákra, így ízük karakteresebbé és zamatosabbá válik. A forróbb hús és a konyhatechnológiai változások együttesen azt eredményezik, hogy a marhahúsos burgerekbe kerülő sajt is még olvadtabb, mint korábban. A szaftosabb élmény a Big Mac esetében a másfélszeresre növelt szószmennyiségnek is köszönhető, valamint a zsemlék receptjén is változtattak.

Az 57 éves nashville-i Kevin Maginnis 100 napig csak mekis ételeket evett. Speciális diétával akart lefogyni. Cikkünkből megtudhatod, sikerült-e neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.