Apa lesz a TV2 sztárja: menyasszonya már pocakkal állt oltár elé

esküvő TV2 kisbaba Mischinger Péter Nyitrai Judit
Apai örömök elé néz Mischinger Péter, az Exatlon és a Farm VIP sztárja. A lagzit nemrég tartották meg, kedvese, Nyitrai Judit már pocakkal állt oltár elé.

Élete egyik legjobb időszakát éli Mischinger Péter. A hot! magazinnak nem csak arról számolt be, hogy szeptember elején egybekeltek kedvesével, hanem arról is, hogy bővül a családjuk. Kedvese, Juci már pocakkal állt oltár elé.

Vestator, Mischinger Péter tv2

Mischinger és Juci egy társkereső oldalon ismerkedtek meg, két éve voltak együtt, amikor idén februárban eljegyezték egymást. Szerepeltek együtt a TV2 Párharc című műsorában is, megmutatták, mennyire erős a kapcsolatuk. Korábban intim titkokat is elárultak, többek között azt, hogy Jucinak egedélyezett a félrelépés.

Mischinger korábban rágalmazási ügybe keveredett Szorcsik Vikivel. A színésznő azt állította, hogy játékostársa káromkodva letámadta őt és nőiességében megsértette a Farm VIP-ben. Mischinger mindezt tagadta, kamerafelvétel sem állt rendelkezésre az esetről, a többi játékos sem látott semmit, így bírósághoz fordult, és rágalmazásért beperelte Vikit. A keresetet azonban törölte a bíróság, miután Péter nem fizette be a perindításhoz szükséges tízezer forintos illetéket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.