Lassan hetek óta foglalkoztatja a kérdés a médiát, vajon mi történhetett a Farm VIP című sztárreality forgatásán a színésznő, Szorcsik Viktória, valamint az egykori Exatlonos, Mischinger Péter között.

A Jóban Rosszban egykori színésznője, Szorcsik Viktória azt állítja, hogy agresszívan, káromkodva letámadta őt Mischinger Péter, aki a nőiességében sértette meg. A férfi azonban tagadja mindezt, sőt rágalmazás miatt perre vinné az ügyet. Az ominózus eseményt sem a kamerák, sem a mikrofonok nem rögzítették, így nem tudni, kinek lehet igaza az ügyben.

Az esetet viszont Völgyi Zsuzsi, a Farm egyik játékosa nem hagyta szó nélkül, ugyanis Viki vele is nagyon közeli viszonyba került a forgatáson.

Völgyi ZsuzsiForrás: TV2

"Az a helyzet, hogy kicsit furcsán érzem magam, miközben csak kapkodom a fejem a témában röpködő cikkeket olvasva. Én ugyanis, ahogy a jelek szerint senki más sem, nem voltam ott, amikor a Viki által elmondott dolgok történtek, vagy éppen nem történtek" – kezdte a Ripostnak az énekesnő.

Igazságot tenni nem tudok, de az biztos, hogy nagyon meglepődtem, amikor az ominózus nap eseményei kerültek adásba, hiszen ott nyoma sem volt mindannak, amit Viki a vállamon sírva előadott.

Völgyi Zsuzsi azt is furcsállja, hogy állítólag a mikrofonok sem rögzítették az esetet, ugyanis a mikroportot egész nap viselniük kellett, és csak éjszaka vehették le azokat. Szorcsikkal viszont neki nem volt összetűzése a forgatás során, sőt jó véleménnyel van a színésznőről.

"Vikivel én az első pillanatban megtaláltam a közös hangot, sőt a Farm VIP után is gyakran beszéltünk telefonon. Ő volt az a játékos, aki az utolsó falat kajáját is megosztotta velem, vagy bárkivel, aki éhes volt, szóval nekem tényleg nincs rossz tapasztalatom vele" – mesélte a lapnak Zsuzsi.