Megváltozott Meghan Markle és Harry herceg házassága: ezt látja a testbeszéd-szakértő

Forrás: NurPhoto via AFP/Ying Tang/NurPhoto/Ying Tang -
házasság Invictus Games Meghan Markle testbeszéd Harry herceg
Úgy tűnik, Harry és Meghan nagyon élvezik a 2023-as Invictus Games minden percét, ám szakértők szerint a testbeszédük sokkal többet árul el a házasságukról, mint a folyamatos mosolygás.

Minden szem Meghan Markle-re és Harry hercegre szegeződött, amikor kéz a kézben léptek be az Invictus Games egyik kosármeccsére. Idén még nem sokszor jelentek meg együtt — ezzel is azt erősíteték, hogy a házasságukban nincs minden rendben. Ám úgy tűnik, a pletykák alaptalanok voltak, a friss fotokról úgy tűnik, nagyobb köztük az összhang, mint valaha. A testbeszéd-szakértő is úgy véli, változás következett be a házasságukban.

Meghan Markle és Harry herceg Düsseldorfban Forrás: NurPhoto via AFP/Ying Tang/NurPhoto/Ying Tang

Darren Stanton azt nyilatkozta a Mirrornak, hogy Meghan kevesebb hatalmi gesztust gyakorolt most, mint korábban, ez pedig arra utal, hogy fejlődött a kapcsolatuk. Már nem tette Harry hátára a kezét és nem vezette őt a könyökénél fogva. Ezekkel korábban azt akarta demonstrálni, hogy uralkodik Harryn.

„Meghan nagyon magabiztosnak és pozitívnak tűnt, amikor beszédet mondott az idei Invictus Games-en. Látszott, hogy megszokta a szereplést" - mondta. Hozzátette, Meghan mindig nagyon büszkének tűnik, amikor Harry beszédet mond, a hercegről ugyanez most nem volt elmondható. Harry visszafogta magát Meghan beszéde alatt, kicsit feszültnek is látszott, de ez betudható annak, hogy az Invictus Games a saját "kisbabája".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.