Beyoncé pénteken a kaliforniai Inglewoodban, a SoFi Stadionban lépett fel. A koncerten Meghan Markle és édesanyja, valamint Harry herceg is jelen volt, ám az ott készült fotók tanúsága szerint csupán a hercegné mulatott jól, Harry inkább a telefonját babrálta. 

A rendezvényen készült fotókon jól látni, hogy amíg Meghan és édesanyja, Doria Ragland énekeltek és táncoltak Beyoncé dalaira, Harry herceg komoran álldogállt mellettük, sőt azt is látták, hogy a telefonját nyomkodta.

Judi James testbeszéd-szakértő elemezte a házaspár metakommunikációját, és azt mondta, Meghan és édesanyja ledobták a gátlásaikat, azt azonban nem tudni: „mi a fene baja van Harrynek" - idézi a Mirror, ahol a képek is megnézhetők.

Még mindig nem tudni biztosan, harmonikus-e Harry és Meghan házasságaForrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

James azt is kiemelte, hogy beszédes a fotó, ahol Markle csípőre tett kézzel fordul férje felé. 

„A csípőre tett kéz gyakran haraggal vagy veszekedéssel társul. Ez nagyon furcsa, ha igaz, hogy minden rendben van közöttük" - tette hozzá a szakértő.

A hírek szerint Harry herceg már megbánta, hogy kilépett a királyi családból, bár Meghannel fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy felépítsék új médiabirodalmukat, eddig egyetlen próbálkozásuk sem vezetett sikerre.