Árulkodó fotókon Meghan és Harry: Beyoncé koncertjén nagyon nem voltak egy hullámhosszon

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
Meghan Markle Beyoncé házaspár testbeszéd Harry herceg
Beyoncé pénteken a kaliforniai Inglewoodban, a SoFi Stadionban lépett fel. A koncerten Meghan Markle és édesanyja, valamint Harry herceg is jelen volt, ám az ott készült fotók tanúsága szerint csupán a hercegné mulatott jól, Harry inkább a telefonját babrálta. 

A rendezvényen készült fotókon jól látni, hogy amíg Meghan és édesanyja, Doria Ragland énekeltek és táncoltak Beyoncé dalaira, Harry herceg komoran álldogállt mellettük, sőt azt is látták, hogy a telefonját nyomkodta.

Judi James testbeszéd-szakértő elemezte a házaspár metakommunikációját, és azt mondta, Meghan és édesanyja ledobták a gátlásaikat, azt azonban nem tudni: „mi a fene baja van Harrynek" - idézi a Mirror, ahol a képek is megnézhetők.

Még mindig nem tudni biztosan, harmonikus-e Harry és Meghan házassága Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

James azt is kiemelte, hogy beszédes a fotó, ahol Markle csípőre tett kézzel fordul férje felé.

„A csípőre tett kéz gyakran haraggal vagy veszekedéssel társul. Ez nagyon furcsa, ha igaz, hogy minden rendben van közöttük"

- tette hozzá a szakértő.

A hírek szerint Harry herceg már megbánta, hogy kilépett a királyi családból, bár Meghannel fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy felépítsék új médiabirodalmukat, eddig egyetlen próbálkozásuk sem vezetett sikerre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.