Fényevőt akart nevelni újszülött fiából a kegyetlen apa: a kisfiú szörnyű halált halt

alultápláltság blogger gyermek elhanyagolás nyersétel
A szülőket elítélték azért, mert halálra éheztették kisbabájukat. Az apa rögeszméje volt, hogy a kisfiúnak napfényen kell élnie.

Az újszülött Kosmos tüdőgyulladásban és alultápláltságban halt meg, miután az édesanyja, az 33 éves Oxana Mironova és férje,a 43 éves Maxim Lyutyi nem táplálták megfelelően.

Oxana elismerte bűnösségét, és megbánta tettét - nyilatkozta az oroszországi Armavir bíróságának szóvivője. Az asszonyt két év közmunkára ítélték a gyermek elhanyagolása és anyai kötelezettségeinek elmulasztása miatt. A férjét, Maximot külön állítják bíróság elé, a nyersétel-bloggert és életmódtrénert a gyermeke megkínzásával vádolják. Az apa pránaevésre, más néven fényevésre akarta nevelni gyermekét. Feleségének megtiltotta, hogy szoptassa a babát - írja a The Sun.

Oxana édesanyja azt állítja, a férfi egy szektát vezetett, és kísérletezni akart a gyereken, napfénnyel táplálta, és másoknak is hirdette ezt.

Hitvallása ellenére az előzetes letartóztatásban lévő Maxim húst eszik a börtönben, a húsos tészta a kedvence.

Az anya unokatestvére azt mesélte, a nő félt a férjétől, többször is megpróbált megszökni tőle. A babát titokban próbálta szoptatni. A férfi azt sem engedte Oxananának, hogy kórházban szüljön, otthon adott életet a kisfiúnak. A szülők az utolsó pillanatban döntöttek úgy, hogy orvoshoz viszik a babát, de már késő volt, a kisfiú útközben meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.