Sokáig kereste a számára megfelelő étrendet Jillian Faith. Négy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy kizárólag főtt húst fogyaszt. Állítja: több az energiája, mint valaha, ám a szakértők nincsenek erről meggyőződve.

Reggelire jávorszarvast eszik Jillian Faith marhahússal és marhazsírral, ebédre csontlevest, vacsorára pedig marhavelőt, -májat és -zsírt. Négy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy kipróbálja az úgynevezett barlangdiétát. 

Ezek szerint kizárólag húst fogyaszt és csak főzve, soha nem süti meg. Azt állítja: több az energiája, mint valaha, fogyott is néhány kilót, mióta tartja a diétát. Előtte mindig küzdött a súlyával – írja a Metro.

Linia Patel dietetikus szerint nincs olyan étrend, ami mindenkinek passzolna, ám kételkedik abban, hogy Jillian étrendje valóban jót tenne a testének. 

„A teljes kiőrlésű gabonafélék és a növényi élelmiszerek fontosak a bélben lévő jó baktériumok táplálásához. A húsfélék azonban épp a rossz baktériumokat táplálják” – fejtette ki a szakember, aki szerint ez az étrend hosszú távon nem fenntartható.