Kizárólag főtt húst eszik egy nő, megmutatta, mi történt a testével

húsevés diéta hús táplálkozás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig kereste a számára megfelelő étrendet Jillian Faith. Négy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy kizárólag főtt húst fogyaszt. Állítja: több az energiája, mint valaha, ám a szakértők nincsenek erről meggyőződve.

Reggelire jávorszarvast eszik Jillian Faith marhahússal és marhazsírral, ebédre csontlevest, vacsorára pedig marhavelőt, -májat és -zsírt. Négy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy kipróbálja az úgynevezett barlangdiétát.

Ezek szerint kizárólag húst fogyaszt és csak főzve, soha nem süti meg. Azt állítja: több az energiája, mint valaha, fogyott is néhány kilót, mióta tartja a diétát. Előtte mindig küzdött a súlyával – írja a Metro.

Linia Patel dietetikus szerint nincs olyan étrend, ami mindenkinek passzolna, ám kételkedik abban, hogy Jillian étrendje valóban jót tenne a testének.

„A teljes kiőrlésű gabonafélék és a növényi élelmiszerek fontosak a bélben lévő jó baktériumok táplálásához. A húsfélék azonban épp a rossz baktériumokat táplálják” – fejtette ki a szakember, aki szerint ez az étrend hosszú távon nem fenntartható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.