Újabb hollywoodi románc ért véget: négy hónap után fulladt ki a modell és a sztársportoló viszonya

Irina Shayk viszony Tom Brady szakítás
Már nincs együtt Irina Shayk és Tom Brady, gyorsan véget ért bimbódzó románcuk.

Az egykori párocskához közel álló források megerősítették a TMZ-nek, hogy Irina és Tom kapcsolata egyszerűen kifulladt, nem volt semmi dráma, vagy botrány. A szakítással kapcsolatban pár héttel ezelőtt indultak meg a találgatások, ugyanis a két híresség már egyáltalán posztolt ugyanabból a városból. Brady és Shayk júliusban kezdtek találkozgatni, sokat utazgattak együtt, még Londonban is lefotózták őket.

Szeptemberben felröppentek olyan hírek is, hogy a szupermodell kibékült gyermeke apjával, Bradley Cooperrel. Egyelőre nem tudni, hogy ennek köze van-e a szakításhoz.

Bradley Cooper és Shayk 2019-ben szakítottak, van egy közös gyermekük, Lea de Seine.

Tom Brady és felesége, Gisele Bündchen 2022 októberében jelentették be, hogy külön folytatják életüket; három gyermekük született. Pletykák szerint az vezetett a váláshoz, hogy Bündchen túl szexéhes volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.