Három macskájával járja a világot egy New York-i pár: elképesztő fotókat posztolnak

utazás házaspár cica macska
A New Yorkban élő Dan Nguyen és felesége, Olivia Nguyen imádnak utazni, de sehova sem mennek kettesben, velük tart három cicájuk is. A kedvencek Dan hátizsákjából vagy egy babakocsiban utazva fedezik fel a világot.

A három macska, Sponge Cake, Mocha és Donut 2020-ban került a házaspárhoz, Dan és felesége pedig szinte azonnal szoktatni kezdték őket a kirándulásokhoz. A gazdiknak eszébe sem jutott, hogy a macskákat egyedül hagyják otthon, vagy másra bízzák őket, amikor utaznak. Olivia létrehozott egy közösségi oldalt is, ahol az utazásaikat dokumentálják, csodás fotóikat pedig imádja az internet népe. Mára több mint százezer követőjük van, és a TikTok-csatornájuk is egyre népszerűbb.

Dan és Olivia elvitték már a cicákat Orlandóba, San Franciscóba és Sacramentóba, de jártak már Európában is, felfedezték Párizst, Velencét és Milánót.

Még több különleges világutazóról olvashatsz a Travelo cikkében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.