Tíz évig napi tíz sárgarépát evett ez a lány - Elmondta, mi történt a testével

Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media -
bőr egészség karotin sárgarépa
Az Edinburgh-ban élő Dena Rendall majdnem tíz éven keresztül napi 10 sárgarépát fogyasztott, kicsit fel akarta turbózni az immunrendszerét. Akkor kezdett aggódni, amikor az ismerősei egyre többször kérdezték, miért olyan sárga a bőre.

Dena a sok sárgarépától karotinémiás lett, a túl sok karotin miatt besárgult a bőre, ő azonban ezt nem vette észre. Egyszer nagyon kinevették, ezért úgy döntött, hogy a tíz helyett csak nyolc répát eszik meg egy nap.

„Éppen a barátnőm 18. születésnapi partijára készültünk, és közben fotózgattunk. Egy vakuval készült képen vettem észre, hogy tényleg teljesen narancssárga vagyok. Mindenki nagyon nevetett, el sem hittem, hogy így nézek ki. Mint az umpa-lumpák a Charlie és a csokigyárból! Ekkor eldöntöttem, hogy naponta csak nyolc répát eszek" - mondta a Daily Mailnek.

Tíz évig napi tíz sárgarépát evett Dena Rendall Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media

Miután kevesebb répát fogyasztott, a bőre sem volt már annyira narancssárga, és a megjegyzések is elmaradoztak. Azóta tovább csökkentette az adagját, mostanság csak hat darab répát eszik.

Dena Rendall ma már kevesebb répát fogyaszt Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media

„Sosem kényszerítettem magam a répaevésre, ez csak úgy jött, mert szeretem. Amikor az emberek megkérdezik, hogy milyen önbarnítót használok, és elmondom nekik, hogy csak répát eszek, csodálkoznak. A bőröm árnyalata mostanában változik, hol sárgásabbnak, hol szép barnának tűnök" - mesélte a lány.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.