Biztos, hogy eddig rosszul használtad a konyhai reszelőt: mutatjuk, hogyan kellene

vágódeszka reszelő használat sárgarépa evőeszköz
@trishisroyal néven regisztrált az Instagramra és a TikTokra egy jamaicai származású norvégiában élő nő. Sok tartalmat megoszt az életéről, ám nemrégiben a konyhai reszelő helyes haszálatról is tett közzé tartalmat.

Azt állítja, hogy valószínűleg mindannyian rosszul használjuk a konyhai reszelőt, ugyanis azt nem függőlegesen, hanem vízszintesen kell tartani, így nem szóródik minden szanaszét.

@trishisroyal#lifehacks#fyp#foryoupage#viral#iwastodayyearsold#lifehack#tiktok#trending#grater#hacklife#hack♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Sok reszelőnek egyébként ma már van egy alsó része, amibe belepotyog a lereszelt élelmiszer, de ha nincs, tegyünk alá egy fémedényt, és gyűjtsük abba a sajtot vagy a sárgarépát - idézi a nőt a The Sun.

Egyébként nem ő az első, aki rájött erre a trükkre, egy a régen Twitter névre hallgató X-felhasználó is megmutatta a sajtreszelés titkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.