Krausz Gábor ismerőse állítja: a séf egészen addig kitartott, míg azt nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz közeledik

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi Papp Máté Bence Krausz Gábor viszony szakítás
Tóth Gabi a minap egy hosszú posztban taglalta, mi vezetett a válásához. Azt állította, a kapcsolata alatt nem folytatott viszonyt Papp Máté Bencével. Krausz Gábor egyik közeli ismerőse azonban másképp emlékszik a dolgokra.

Gabi úgy véli, a rengeteg támadás, amit a szakítás után kapott annak köszönhető, hogy Krausz Gábor a szakítás bejelentésekor posztjában a "fricska" szót használta, emiatt mindenki azt hitte, hogy Gabinak viszonya van. Az énekesnő azt állítja, ez nem igaz, nem a harmadik fél miatt lett vége a házasságának. Most egy neve elhallgatását kérő, Krausz Gáborhoz közel álló informátor azt mondta, hogy ez nem egészen így történt.

Egy ismerős szerint Krausz Gábor nem adta volna fel a házasságát Forrás: Tóth Gabi/Instagram

„Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért. Egészen addig kitartott, amíg nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni. Nagyon fájt neki, és akkor vált számára világossá, hogy ennek a házasságnak valóban vége. Nem sokkal később tette közzé az erről szóló posztját is, mivel nem akarta tovább húzni a dolgokat. Ott sem véletlenül említette meg a „fricska" szót" - idézi a Bors az ismerőst, aki a Blikknek nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.