Az ital, amely formában tartja Kendall Jennert

Forrás: AFP/Randy Brooke -
modell Kim Kardashian zöld tea Kendall Jenner karcsúság alvás zöldség futás gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-klán egyik legifjabb tagja egy ideje rendszeresen rója a köröket a nevesebbnél nevesebb tervezők kifutóin. Most elárulta, hogyan készül a divatbemutatókra úgy, hogy azért szusszal is bírja.

Kendall Jenner modellkarrierje egyértelműen egyre feljebb ível – olyannyira, hogy még irigyei is akadtak kolléganői között, akik állítólag csúnyán szívatják is Kim Kardashian hugicáját.

Forrás: AFP/Randy Brooke

Bár a még hamvas 18 évesnek nem sok gondja akadhatott eddig a pluszkilók leadásával (nem úgy, mint nővérének, khm), Kendall mégsem bízza a véletlenre: egy interjúban elárulta, ő bizony a zöldteára esküszik.

5 ital, amelytől állítólag fogyni lehet

A zöld tea egyértelműen örök klasszikus az egészségre és karcsú alakra áhítozók körében. A Life.hu összegyűjtötte azt az 5 italt, amelyeket a leghatékonyabb súlycsökkentő csodaszerként ismerhetünk. A cikkért kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.