11 kilót fogyott Éden Adrienn

Forrás: Tv2, Instagram/Éden Adrienn -
fogyás Éden Adri Éden Hotel 3 edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Adriennt nagyon bosszantották a túlsúlyára tett cikizős megjegyzések, ezért a hotelből hazaérkezve kemény edzésbe fogott. Meg is lett az eredménye, 11 kilót adott le – eddig. Az Aktív nézőinek elárulta, mi volt a módszere.

Éden Adri előszeretettel posztolja a közösségi oldalaira edzős fotóit, és sok-sok lájkot kap minden képe mellé. Most elmondta, 8 kilót szedett fel az Éden Hotelben 3 hónap alatt, amióta hazatért, szakember segítségével edz, és így vékonyabb, mint a beköltözéskor.

WoW! Micsoda hajlékony Victoria Beckham - Ilyen pózban még nem láttadhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150518-micsoda-hajlekony-victoria-beckham.htmlVictoria Beckhamről eddig sem hittük el, hogy 4 gyereke van, ezek után peig főleg nem. Ez Zsír!OrigoÍgy tölti az idejét a Maldív-szigeteken Bódi Sylvihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150517-igy-tolti-az-idejet-a-maldiv-szigeteken-bodi-sylvi.htmlA gyönyörű modell az elmúlt években több időt tölt egzotikus környezetben, mint Budapesten, de ezt nem lehet felróni neki. Az alábbi fotót elnézve, mi is nagyon szívesen lennénk a szépség helyében. Ez Zsír!--Hosszú Katinka szombaton is két aranyat nyert Charlotte-banhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150517-hosszu-katinka-szombaton-is-ket-aranyat-nyert-charlotte-ban.htmlAkárcsak pénteken, szombaton is két számban győzött Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban zajló nemzetközi úszóversenyen.Ez Zsír!OrigoBaukó Éva teljesen meztelen - Klikkelj a fotóért! (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20150517-bauko-eva-teljesen-meztelen-szexi-foto-keszult-rola.htmlPucér testével gyűjt lájkokat az Instagramján Baukó Éva. A valóságshow-veterán közösségi oldalain előszeretettel mutatja meg magát kevés ruhában, de akár meztelenül is. Gyakran hangsúlyozza, csodákat tett vele az alkohol nélküli élet: és igaz ez úgy a viselkedésére, érzelmeire, mint a testére is. Az alábbi fotót elnézve semmi kétségünk nincs. Ez Zsír!OrigoLilu: "Nagyon boldog vagyok" - Csodásan néz ki bikiniben a műsorvezetőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150517-lilu-bejrutban-nyaral.htmlBejrútban nyaral Lilu. A szép műsorvezető szemmel láthatóan szuperül érzi magát, és ennek Instagramján hangot is az. Nó, persze, ilyen gyönyörű helyen és lélegzetelállító alakkal nem is csoda, hogy élvezi az életet. Ez Zsír!OrigoTolvai Reni egyszerűen csodaszép - Miamiban forgat az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-tolvai-reni-csodaszep-miamiban-forgat-az-enekesno.htmlHa nem tudnánk, soha nem gonolnánk, hogy Tolvai Reni valaha súlyproblémákkal küzdött. A Megasztár egykori győztese tényleg napról napra egyre szebb, és erre ismét egy csomó fotóbizonyítékunk is van. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.