11 hónap alatt 80 kilót fogyott a fiatal lány! Csalónak hitték!

Forrás: Instagram/ Simone Anderson -
fotó fogyás troll komment csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Simone Anderson egy évvel ezelőtt még 160 kiló volt, 11 hónap alatt a testsúlyának több mint a felét adta le, egészen pontosan 83 kilót.

Simone, aki folyamatosan dokumentálta közösségi oldalain a fogyását, inspirálni akart a fotóival. Az előtte-utána kép alatt azonban a dicsérő és támogató kommentelők mellett megjelentek a trollok is, akik kétségbe vonták a lány képeinek eredetiségét. Egyenesen csalónak nevezték.

Forrás: Instagram/ Simone Anderson

Ennek hatására Simone rávette magát, hogy megmutassa gyors fogyása miatt elképesztően megereszkedett bőrét. Mivel a fogyókúra melletti edzésekkel nem sikerült ezt a bőrt rugalmassá tenni, a lánynak műtétre lesz szüksége. Egyébként nagyon csinos lett.

Forrás: Instagram/ Simone Anderson

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Futni jelentős súlyfelesleggel? Címlapon lehet, de mi a helyzet a valóságban?http://www.life.hu/ez-zsir/20150721-a-womens-running-magazin-cimlapjan-a-plus-size-modell-erica-schenk-edz.htmlFutni csak azoknak lehet, akik vékonyak, izmosak, és nincs rajtuk súlyfelesleg? Sokak szerint igen, a Women's Running magazin azonban pontosan nekik mondott ellent azzal, hogy legújabb címlapján a plus size modell Erica Schenk látható futás közben. A koncepció remek, de tényleg érdemes ekkora súlyfelesleggel épp ezt a sportot választani?Ez Zsír!ThinkstockEgy anya vallomása képekben! Így változott meg a teste szülés után!http://www.life.hu/ez-zsir/20150722-a-ketgyerekes-anya-szerint-normalis-ha-szules-utan-nem-lesz-rogton-lapos-a-hasunk.htmlMiután világra hozta második gyerekét, Julie Bhosale fotókkal dokumentálta a teste változásait, hogy megmutassa nőtársainak: természetes, ha nem lesz rögtön lapos a hasunk szülés után.Ez Zsír!--Ez ám a tornamutatvány! Karikán szexiskedik együtt Aleska és Hevesi Kriszta http://www.life.hu/ez-zsir/20150722-aleska-es-hevesi-kriszta-egyutt-karikaznak.htmlAleska Diamond és Hevesi Kriszta nagyon összebarátkoztak a dzsungelben. Annyira, hogy már együtt is edzenek. Ez Zsír!--Láttál már ennél szebb lábakat? Mihalik Enikő kirobbanó formában van!http://www.life.hu/ez-zsir/20150722-mihalik-eniko-modell-edzes-utan-kinyulva-villantott-hosszu-labakat.htmlA világhírű magyar modell legújabb Instagram fotóján megvillantotta végtelenül hosszú lábait.Ez Zsír!--Uhh! Doutzen Kroes brutális kockahasat villantott!http://www.life.hu/ez-zsir/20150722-doutzen-kroes-brutalis-kockahasat-villantott-ibizan.htmlA mindig szexi modell hihetetlen kockahasat villantott Ibiza tengerpartján.Ez Zsír!--Megvan, hogyan győzhetjük le az elhízásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150721-az-elhizas-legyozesenek-kulcsat-jelentheti-a-zsir-izenek-azonositasa.htmlAmerikai szakembereknek sikerült azonosítaniuk a zsír ízét, ami kulcsszerepet játszhat az elhízás és a szívbetegségek elleni harcban, valamint a hatékony zsírpótlók előállításában.Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.