Ada kockás hasat villantott - Micsoda test!

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn Ada -
fotó műsorvezető szexi Ada edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető igencsak belehúzott a testedzésbe az utóbbi egy évben, ami nem véletlen, hiszen nemrég tette le a személyi edző vizsgát. 

A szexi anyuka - aki pár nappal ezelőtt megmutatta, hogyan pörög a rúdon - most egy fotót töltött fel a hivatalos rajongói oldalára, ahol megmutatta, hogyan változott meg az alakja közel egy év alatt. A bejegyzés mellé le is írta a személyes tapasztalatait.

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn Ada

"Sosem posztoltam még hasonlót, most mégis kivételt teszek. Manapság az interneten minden információt elérhetünk, de az ígért eredmények sokszor elmaradnak. A saját bőrömön tapasztaltam meg milyen az, ha egy sablon diétát követ az ember, ez alapján szed vitaminokat és táplálékkiegészítőket. Sosem voltam a diéták híve, de kipróbáltam. Az eredmény ugyanolyan életvitel és rendszeres edzés mellett 2kg plussz izom, 3kg zsír és még be is vizesedtem. Nem azt láttam a tükörben, amit vártam és a ruháim se úgy álltak, mint régen. Így azonnal visszatértem a szervezetem igényeinek megfelelő táplálkozáshoz, vitaminokhoz és edzéshez. Nem egyik napról a másikra, de már látszik az eredménye. Ezért fontos, hogy személyre szabott edzéstervvel, diétával induljunk a célunk felé, amit csak szakemberektől kaphatsz meg." - írta a műsorvezető.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.