Istenes Bence együtt gömbölyödik Csobot Adéllal - Fotó!

Forrás: Instagram/Istenes Bence -
Csobot Adél terhesség Istenes Bence hízás edzés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kispapa az elmúlt időszakban hat kilót szedett fel, így az új évet kemény edzéssel kezdte.

Amióta Csobot Adél kismama, párja, Istenes Bence sem tud ellenállni a finom falatoknak. A műsorvezető bevallotta, hogy hat kilót szedett fel az elmúlt időszakban. A kommentelők pedig azzal fenyegették Bencét, hogy gyermeke születése után majd jön a sörhas is. Szerintünk odáig nem fajul a dolog, mert Bence odafigyel magára, és még idejében edzésbe lendült.

Forrás: Instagram/Istenes Bence

Így jógázik Istenes Bence

A pörgős életet élő sztárt elvittük egy gerincjógaórára, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak. Fotók a Life.hu-n.

Szingli jóga - jógázz, hogy közelebb kerüljön a szerelem!http://www.life.hu/ez-zsir/20160104-jogaiskola-a-jogaklikkel-szingli-joga-jogazz-hogy-kozelebb-keruljon-a-szerelem.htmlAz év első cikkje hozzád szól, ha újévi terveiben szerepel a "szerelem". Bárhol is tartasz párkapcsolataidban, sok mindenben segíthet a jóga! Ez Zsír!--Elég az álmodozásból, add le a súlyfelesleged!http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20160104-eleg-az-almodozasbol-add-le-a-sulyfelesleged.htmlKözösségi fogyókúrára csábít január 3-tól a Turbó Diéta csapata, hiszen egymást bíztatva a diétázni is könnyebb, és eredményesebb. Aki régóta halogatja a fogyókúrát, erre vonatkozó újévi fogadalmat tett, vagy csak szeretne megszabadulni az ünnepek alatt felszedett plusz kilóktól, annak itt az alkalom, hogy belevágjon. Hirdetés2015 a tökéletes popsik éve volt - 10 Instagram-fotó, amiktől biztosan többet edzel az új évbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-a-legszebb-popsik-2015-ben-instagram-kepek.htmlAz ünnepek után bizony nem könnyű belelendülni az edzésbe, pedig a bejgliháj nem fog magától elillanni. Ha idén nyáron is tökéletes popsit szeretnél, a következő hírességek 2015-ös Instargram-fotói egészen biztosan inspirálnak majd! Ez Zsír!ThinkstockÓriási terpesszel indította az évet Aleska, vagyis Sáfrány Emesehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160103-aleska-diamond-vagyis-safrany-emese-oriasi-terpesszel-inditotta-a-2016-os-evet.htmlÚgy tűnik, nem csak Sarka Kata számára fontos az edzés 2016 első napjaiban.Ez Zsír!--Banicz Noémi alakja tökéletes – így edz és étkezik Miss Perfect Bodyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151229-banicz-noemi-lett-miss-perfect-body-kinaban-edzesrol-etkezesrol-kerdeztuk.htmlKarácsony előtt ismét bizonyították szépségüket a magyar lányok: december 20-án a kínai Nancsingban rendezett Miss All Nation Pageant versenyen a 18 éves kaposvári Banicz Noémi zsebelhette be a Miss Perfect Body díjat. De vajon a fiatal életkoron kívül mi kell még a tökéletes testhez? Erről faggattuk a magyar szépséget. Ez Zsír!--Új kihívásokra fel - Változtass az eddigi mintáidon jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20151225-jogaiskola-a-jogaklikkel-valtoztass-jogaval-az-eleteden.htmlAz új év új kalandokat, új örömöket és új kihívásokat hoz. A fejlődés kulcsa pedig az, ha kilépsz a megszokott mintáidból, és bizonyos dolgokat máshogy csinálsz, mint korábban. A megszokott dolgok, a szokásos környezet, ételek, sajátos kis rituálék biztonságot adnak, ezért ragaszkodunk hozzájuk annyira. Teremts magadnak biztonságot máshogyan, hogy merj változtatni és változni! Néhány egyszerű lépésben megmutatjuk, hogyan lehetsz te magad a változás, amit látni szeretnél az életedben! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.