egészséges életmód sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Cleopatra torna kerül terítékre.

Ez a torna sokkal inkább spirituális utazás, mint sport. A nőiesség és annak teljes megélése kerül előtérbe a légzés és a minimális testmozgás egyvelegeként; az edző, Böbi állítja, hogy a Földanyához is csatlakozunk közben – ezt nem tudom, hogy érzem-e valójában, korábban még nem volt benne részem.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Az istennő póz is ismerős, hiszen a Nia órákon is alkalmazzák: háton fekszünk, két talpunk összeér, térdeink leengedve, így nyújtjuk a csípőnket. Kiderül az is, hogy a nőiesség megéléséért és a szexuális energiák beindításáért pedig nem más, mint a csípőkörzés felel.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Minden gyakorlatot rövid ideig tartunk, miközben Böbi megerősítéseket mond nekünk (Pl. "Erős vagyok", "Szép vagyok" stb.); a jónak még nincs vége, hiszen mindeközben egy hölgy még hangtállal spékeli meg a hangüres teret – ez jól is esik. Mire eljutunk az óra végéhez, már szabályosan zsibbad a testem itt-ott.

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints a Move it, Blondie! blogra!

Kipróbáltuk: curveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-kiprobaltuk-curves-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a curves kerül terítékre! Ez Zsír!OrigoKipróbáltuk: Spartan SGXhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-kiprobaltuk-spartan-sgx-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Spartan SGX kerül terítékre. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: intervallhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-kiprobaltuk-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere-intervall.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az intervall kerül terítékre. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: fitfutballhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-kiprobaltuk-fitfutball-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.html Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a fitfutball kerül terítékre. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Aquawallgymhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-kiprobaltuk-aquawallgym-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal az Aquawallgym kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: DBandshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-kiprobaltuk-dbands-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a DBands kerül terítékre! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.