egészséges életmód sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Spartan SGX kerül terítékre.

Az edzőrészleghez érve olyan érzésem támad, mintha Schwarzi hagyta volna itt a lenyomatát: izomszag, régi raktárépület rengeteg felfüggesztett dologgal, súlyzócsörgés a köbön, sok szisszenés és izzadságcsepp.

Fotó: Németh Balázs

Egy pillantás alatt azon kapom magam, hogy a testrészek bemelegítése után intervallt alkalmazva (adott esetben 30 másodperc izommunka, 10 másodperc pihenő) magas dobogóra ugrálok, szökkenek, vagy éppen a lábamat rátámasztva fekvőtámaszokat nyomok vagy hasizmot erősítek sokadmagammal.

Az edzés során hol a falon kommandózok, máskor többkilós zsákokat húzok fel, vagy próbálok felmászni a falon, szintén akár egy kommandós.

Fotó: Németh Balázs

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints ide, a Move it, Blondie! blogra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.