Letaszítja a trónról Kim Kardashiant: neki van a legnagyobb feneke

Forrás: Instagram/Eudoxie Yao -
Eudoxie Yao modell fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítása szerint ő rendelkezik Nyugat-Afrika legnagyobb fenekével, és hihetetlenül büszke rá! Eudoxie Yao karriert csinált a nagy hátsójából a közösségi oldalakon. Már több mint 100 ezer rajongója van, akik mind megszállottjai a modell hatalmas méreteinek. 

A követői egyszerűen imádják Eudoxie Yao hatalmas hátsóját.

Rengetegen rajonganak a lány nagy fenekéért.

A modell méreteivel maga mögé utasítja még Kim Kardashiant is, de a többi kerekded idomáról elhíresült sztárt is letaszítja a trónról az afrikai lány. Eudoxie Yao már több mint 100 ezer rajongót tudhat magáénak, ami nemcsak az önbizalmát duzzasztja, hanem a pénztárcáját is.

A Nyugat-Afrika legnagyobb fenekével rendelkező lány ugyanis egy egész karriert épített hatalmas hátsójára, rengeteg pénzt keres, miközben csak a fenekét mutogatja. A büszke modell természetesen csak olyan nadrágokat és öltözékeket hord, amikkel kiemelheti méreteit rajongói legnagyobb örömére.

Forrás: Instagram/Eudoxie Yao
Futás télen? A legjobb!http://www.life.hu/ez-zsir/20161104-telen-a-legjobb-futni-ime-5-remek-cipo-hozza.htmlHa még nem próbáltad, itt az ideje, hogy a hideg hónapokban is folytasd vagy elkezd a futást. Mutatunk hozzá öt remek cipőt, mert ugye az az alapja mindennek. Szerintünk a hideg hónapokban a legklasszabb a futás, legyél te is amazon! Ez Zsír!OrigoTóth Vera Tóth Gabivá fogyott: FOTÓK!http://www.life.hu/ez-zsir/20161106-toth-vera-enekesno-lefogyott-es-hugara-toth-gabira-kezd-hasonlitani.htmlA rajongók szerint legalábbis Vera egyre inkább hasonlít a húgára, Gabira. Ez Zsír!OrigoGyerekkori duci fotóját posztolta Radics Gigi: ez a célja velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161105-gyerekkori-duci-fotojat-posztolta-radics-gigi-enekesno.htmlElőtte-utána képet posztolt az Instagramra Radics Gigi. Így biztatja a túlsúlyosokat arra: bárkiből lehet bombanő. Ez Zsír!--Vajna Timi dögös testét bearanyoztákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161104-vajna-timi-dogos-testere-arany-ruhat-huzott.htmlVajna Timi egy fotózás kedvéért igazán dögös szerelést húzott magára: testére feszülő, arany ruhát öltött, amiből még a hosszú combjai is kivillannak! Ez Zsír!OrigoMeglepő ételkombinációk, amiktől egészségesebbek leszünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161103-etelkombinaciok-amelyek-segitenek-hogy-egeszsegesebbek-legyunk.htmlVan, hogy bizonyos ételeket célszerű keverni egymással: a méz és a tej például kimondottan jó barátok. Egyes ételek segítenek abban is, hogy a tápanyagok jobban felszívódjanak. Ez Zsír!ThinkstockDér Heni brutál testet villantott: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161103-der-heni-enekesno-brutalis-testet-villantott-instagram-oldalan.htmlEdzés utáni szelfit lőtt a dögös énekesnő.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.