Brad Pitt fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön készültek azok a lesifotók Brad Pittről, amik az egész világot megbotránkoztatták. A színész soványabb és lestrapáltabb, mint valaha.

Brad Pittet nagyon megviselte az Angelina Jolie-tól való válása és az a rettenetes felhajtás, ami a gyerekelhelyezési üggyel járt. Az egykori sztárpár még mindig harcban áll egymással, a legutóbbi hírek szerint Angelina azzal akarja elszakítani a hat porontyot az apjuktól, hogy végleg Londonba költözik velük. Azt nem tudni, hogy Pitt emiatt ilyen megviselt-e, vagy mert sokat dolgozik. A fotók akkor készültek, amikor egy Los Angeles-i stúdióba igyekezett, legújabb projektje miatt ugyanis napi 15 órát tölt munkával.

Brad Pitt sajnos már nem így néz ki Forrás: --

Már idén januárban a Golden Globe-on is látszott, hogy Pitt nagyon lefogyott, de ahogy most kinéz, az minden eddigi elképzelésünket felülmúlja. A fotókat itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.