Jennifer Lawrence nem hajlandó diétázni: a formás idomokra szavaz

Forrás: Vanity Fair -
diéta Jennifer Lawrence szépségideál formás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén augusztusban még csak 28 éves lesz, de egyértelmű, hogy mára ő lett Hollywood egyik legkedveltebb és legfoglalkoztatottabb színésznője. Amikor először feltűnt az X-Men film Mistique-jének kék bőrébe bújva, azonnal rányomták a szexideál bélyeget, amit azóta sem tud és nem is akar lemosni magáról. Minek köszönheti csodás alakját, ami úgy megmozgatja az ellenkező nem fantáziáját? Jennifer híres arról, hogy nyíltan felvállalja, ő nem hajlandó diétázni, és nem akar megfelelni a Hollywood diktálta csontsovány szépségideálnak. Filozófiáját te is könnyen elsajátíthatod.

Ő sem tökéletes!

Tény, hogy az Éhezők viadala sztárja nem modellalkatú lány. A maga 175 cm magasságával és 58 kg súlyával jól mutat a vásznon, mert sportosan nőies, természetes idomai vannak. De a kamera kegyetlenül megmutatja, sőt felnagyítja a színészek minden apró testi gyengéjét, és mint a legtöbb nő, Jennifer sem tökéletesen elégedett az alakjával. Elárulta, hogy leginkább a popsiján és a combjain szeretne változtatni, azokat kell leginkább edzenie, hogy a forgatásokra csúcsformába lendüljön, és makulátlanul nézzen ki a vörös szőnyegen is.

Amikor megkérdezték tőle egy interjújában, hogy mivel éri el, hogy ilyen bombázó a vásznon, az öntudatos és makacs színésznő azt válaszolta, hogy egyáltalán nincs elragadtatva, de muszáj neki kemény, személyi edzéseken részt vennie. Tisztában van azzal, hogy mindenki azon munkálkodik, hogy ő a lehető legjobb formáját hozza, és rengeteget edz, de nem mindenben hajlandó együttműködni. A diéta nála ki van zárva. Még a karrierje elején közölte, a fogyókúra helyett a trénere találjon ki mást, mert éhesen ő nem tud edzeni és nem is szeretne.

Jennifer Lawrence híres arról, hogy nem hajlandó diétázni, de így is remekül mutat a filmvásznon Forrás: YouTube

Jennifer 5 pontos bibliája

Kedvenc személyi edzője, Dalton Wong, tehát fogta magát, és mielőtt neki látott volna átformálni Jennifer testét, a gondolkodásmódján igyekezett változtatni. Összefoglalta számára 5 pontban, mit tegyen azért, hogy ne kelljen éhezéssel sanyargatnia magát, mégis jól nézzen ki. Jennifer állítása szerint ez a pár egyszerű szabály nem csak a gondolkodását, de az egész életét megváltoztatta. Íme, trénere személyes tanácsai, amiket te is kipróbálhatsz.

  • 1. A víz a legjobb barátod. Ha éhes vagy, fogyassz vizet, mert csökkeni az étvágyat!
  • 2. Aludj ahol, és amikor csak tudsz. Relaxálj! Hagyd, hogy a tested újra feltöltődjön. Ne égesd két végén a gyertyát!
  • 3. Bűnözz, hogy a tudatodat megnyugtasd! Napi 70 gramm 75%-os fekete csoki engedélyezett, mert antioxidáns hatású flavonoidok vannak benne, amik csökkentik a koleszterinszintet is.
  • 4. Találd meg a kedvenc mozgásformádat! Mindegy, hogy mit sportolsz, a lényeg, hogy élvezd! A stresszt is csökkentheted vele. Jennifer választása a jógára és a pilátesre esett, amit napi 15-15 percben el is végez.
  • 5. Figyelj a bevitt ételmennyiségre! Bármit megehetsz, csak tudd, hol a határ. Wong szerint, ha fogyni akarsz, ebédre egyél kétféle könnyű előételt, és felejtsd el a főételt, desszertet. Ha édességre vágysz, egyél egy normál főételt, hogy érezd, már nem vagy farkaséhes, és oszd meg a desszertet a barátnőddel.
Jennifer választása a jógára és a pilátesre esett, amit napi 15-15 percben el is végez Forrás: Vanity Fair

Egyetlen szerep kedvéért kivételt tett

Tavaly télen, Jennifer főszereplésével hazánkban forgatták a Vörös veréb című filmet, amiben ismét egy kőkemény nőt formál meg. Egy prímabalerinát alakít, akinek sérülése miatt fel kell adnia a karrierjét, és hogy megéljen, kényszerből egy hírszerzési központban köt ki. Ott különböző, szadista kiképzéseken vesz részt. Jennifer, a forgatás előtt 4 hónapon keresztül, heti 5 napot edzett, hogy alakját nyújtsa, szálkásítsa. Ez volt az első alkalom, hogy a rengeteg balett óra mellett beiktatott egy kemény diétát is. A bevallása szerint ez alaposan kizökkentette a komfotzónájából, de nem volt más választása. „Nem játszhatok el egy ex-balerinát, ha nem érzem magamat annak" - magyarázta, de amint leforgatták a balett jeleneteket, azon nyomban fel is függesztette a fogyókúráját. És hogy megérte-e sok edzés? Biztosan elégedett lehet magával, ha csak visszanézi a filmet, amikor fekete, pántos fürdőruhájában végigvonul a medence partján. Egyszerűen tökéletes.

Így gyógyult ki az érzelmi evésből a fiatal lány, Alannahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180627-alanna-maniscalco-kigyogyult-az-erzelmi-evesbol.htmlAlanna Maniscalco sok-sok éve a teltebb nők táborát erősítette, mire rájött, hogy súlyos érzelmi evő. Nem sokkal később kiderült, hogy más testi betegsége is van, ami miatt többször műteni kellett. Ennek ellenére sikerült összeszednie magát, ma pedig boldog és egészséges. Ismerd meg a történetét. Ez Zsír!OrigoÍgy sportol várandóssága alatt Konkoly Ági, egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180625-konkoly-agi-varandossagarol-meselt-az-ez-zsir-magazinban.htmlKonkoly Ági modell, egykori szépségkirálynő volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír! magazinban. Ági, aki második gyermekével várandós, többek között arról mesélt, hogyan sportol kismamaként. Ez Zsír!OrigoEgy szerep kedvéért hízott 23 kilót Charlize Theron: így adta lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180620-egy-szerep-kedveert-hizott-23-kilot-charlize-theron.htmlCharlize Theron neve és a túlsúly ritkán hangzik el egy mondaton belül, hiszen soha nem voltak problémái a kilókkal. Egy szerep kedvéért azonban több mint 20 kilót szedett fel a színésznő, aki a forgatást követően arról számolt be: meglepően nehéz volt leadni a felesleget. Ez Zsír!--5 fogyókúrás tipp, ami tényleg használhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180613-fogyokuras-tippek-amik-tenyleg-hasznalnak.htmlTele van az internet mindenféle jól csengő és sokat ígérő diétával, nagy részük azonban többet árt, mint használ. Éppen ezért érdemes a talán kevésbé hangzatos, mégis sokkal többet érő, egészséges életmódra rávezető tippeket megfogadni. Ez Zsír!OrigoA leginspirálóbb magyar nők a fitnesz és más sportágak területérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180613-inspiralo-magyar-sportolonok-a-fitnesz-teruleterol.htmlHa egy kis extra motivációra lenne szükséged, ideje megismerkedned ezzel az öt nagyszerű nővel, akik lépten-nyomon bizonyítják, hogy milyen remek dolog a sport, mennyi akaraterőt ad, és mennyi mindent képes kihozni az emberből. Ez Zsír!OrigoCsak rágón élt az anorexiás tinédzser: nézd meg, hogy alakult át, miután edzeni kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180621-amanda-kristiansen-anorexias-volt-a-sport-segitett-neki-meggyogyulni.htmlNem túlzás azt állítani, hogy csont és bőr volt az anorexiában szenvedő fiatal lány, Amanda Kristiansen. Mindössze 32 kiló volt, amikor sikerült átvennie az irányítást, és legyőzte a betegséget. Nézd meg, hogy néz ki most. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.