Bódi Sylvi elképesztő mutatványt mutatott be a rúdon

terpesztés rúdtánc szexi Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi újra régi szenvedélyének hódol: rúdtáncol.

Amikor épp nem a hullámokat lovagolja, akkor szabadidejében rúdtáncol Bódi Sylvi. A csinos modell most újra régi szenvedélyének hódolhat, és elképesztően ügyes gyakorlatokat mutat be. Ebből egy részletet meg is osztott a követőivel: épp fejjel lefelé, kiterpesztett lábakkal függ a rúdon.

A fotót ide kattintva nézheted meg!

Bódi Sylvi újra rúdtáncol Forrás: Instagram/sylvibodi
Andytől kapott jeleket Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-andytol-kapott-jeleket-vajna-timi.htmlVajna Timi különös jeleket kapott Cannes-ban: úgy véli ezeket Andy küldte neki. TV + SztárokOrigoJohnny Depp azzal vádolja Amber Heardöt, hogy festette a zúzódásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190522-johnny-depp-azzal-vadolja-amber-heardot-hogy-festette-a-zuzodasait.htmlJohnny Depp újabban azzal vádolja volt feleségét, Amber Heard színésznőt, hogy nem voltak valódiak a bántalmazásból származó zúzódásai, csak festette őket. TV + Sztárok--Sofőrként keresi a kenyerét Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-soforkent-keresi-a-kenyeret-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi sofőrként dolgozik, hogy el tudja tartani magát. TV + SztárokOrigoVilágsztár DJ-k véleménye a playgomb-vádról – interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-vilagsztar-djk-velemenye-a-play-gomb-vadrol-interju.htmlSokszor éri az a kritika a DJ-ket, hogy valójában csak a play gombot nyomkodják és nem is csinálnak semmit. A Life.hu utánajárt a témának, világsztár DJ-ket kérdeztünk arról, nekik mi a véleményük erről. Volt, aki kifejezetten felháborodott a kérdésen, míg más inkább elmagyarázta, hogy szerinte miért kapják meg ezt a stigmát. TV + Sztárok--Csodás szerelmi vallomás Marton Adritólhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-csodas-szerelmi-vallomas-marton-adritol.htmlMarton Adri egy csodás szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoDemjén Ferencet rehabilitációs intézetben kezelikhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-demjen-ferencet-rehabilitacios-intezetben-kezelik.htmlSajtóértesülések szerint rehabilitációs intézetben kezelik Demjén Ferencet. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.