Fény derült Katalin hercegné és Vilmos legnagyobb félelmére: retteg a hercegi pár

Katalin, gyerekek
Northfoto -
brit királyi család betegség katalin hercegné Vilmos herceg Károly király
Attól tartanak, hogy Katalin és Károly rákbetegsége rányomja a bélyegét a gyerekek életére is.

Katalin hercegné és Vilmos herceg attól tart, hogy György, Sarolta és Lajos életére rányomja a bélyegét, hogy már kiskorukban szembesülniük kellett édesanyjuk és nagyapjuk súlyos betegségével - állítja egy királyi bennfentes.

A walesi hercegi pár természetesen mindent megtesz most is, hogy gyermekeik a lehető legkevesebbet érzékeljenek a válságos helyzetből és a család aggodalmából, de teljességgel persze nem tudják távoltartani őket a bajoktól. 

Katalin és Vilmos persze megpróbálja a dolgokat a lehető legnyugodtabban kezelni a betegséget, semmiképp nem akarják, hogy Katalin diagnózisa beárnyékolja a gyerekek életét és boldogságát. Lajos születésnapját például a szokás szerint a barátaival ünneplik meg, házassági évfordulójuk alkalmából pedig a hétvégén Norfolkba utaznak.

 - nyilatkozta. 

Katalin, Vilmos, gyerekek
Katalin és Vilmos aggódik a gyerekeikért.
Forrás: Northfoto/Will Warr

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.