George Clooney és Amal: romokban a házasságuk, külön életet élnek

hollywood házasság George Clooney Amal Clooney
Amikor 2014-ben összekötötték az életüket, George és Amal Clooney egy különleges fogadalmat tettek egymásnak. „Az volt a megállapodásunk, hogy nem lehetnek egy hétnél tovább távol egymástól.” Tették mindezt a sűrű időbeosztásuk miatt. Eddig ez jól működött, de úgy tűnik, mindketten megtörtek.

Az elmúlt néhány évben egyre nehezebbnek bizonyult betartani a fogadalmat - George Clooneynak és a feleségének is. „Mindketten hardcore munkamániások, szóval olyan, mintha a saját kis buborékukban élnének” - mondta egy forrás az In Touchnak. Hozzátette, George hamarosan egy évre New Yorkba költözik, hogy a Broadwayn szerepeljen - 4000 mérföldre a comói tó mellett álló villájuktól, ahol a család a legtöbb időt tölti. A sztárpár, akik hamarosan 10 éves házassági évfordulót ünnepel, kezd megtörni a nyomás alatt - teszi hozzá a forrás. „A nap 90 százalékában két nagyon különböző világban élnek, teljesen különböző dolgokkal vannak elfoglalva. Külön életet élnek.”

George Clooney és Amal Clooney
George Clooney és Amal nem tudták betartani a házassági fogadalmukat
Forrás: Getty Images

George mindig is hangoztatta, hogy a családja az első. „Nekem nem kell színészkednem” - mondta az Oscar-díjas Clooney 2021-ben. „A feleségemmel ezt a beszélgetést akkor folytattuk le, amikor betöltöttem a 60. életévemet. Azt mondtam, mindketten szeretjük, amit csinálunk, de ügyelnünk kell arra, hogy ne foglaljuk le magunkat ész nélkül.”

Ám úgy tűnik, George volt az, aki pontosan ezt tette az utóbbi időben. Ő rendezte az Egy csónakban című filmet, régi barátjával, Brad Pitt-tel együtt forgatta a Farkasokat New Yorkban, és az év elején belefogott egy másik filmbe is Adam Sandlerrel, amit Olaszországban készítenek, mindeközben pedig producerkedik is.

„George úgy irányítja a filmkészítést - a rendezéstől és a producerkedéstől kezdve a mások projektjeiben való színészi szerepvállalásig -, mint egy hadvezér. Perfekcionista, és tökéletességet követel mindenkitől, aki vele dolgozik” - mondja a forrás, hozzátéve, hogy még többet vállalt, mióta ő és két barátja, Rande Gerber és Michael Meldman 2017-ben 1 milliárd dollárért eladták a Casamigos nevű tequila cégüket. „Szóval, nem a pénzért csinálja. Őszintén élvezi, és rendkívül gyakorlatias."

A színész felesége, Amal ugyanígy van ezzel. A 46 éves ügyvéd gyakran utazik ide-oda a munka miatt, ami kaotikussá teszi a család életét - mondja egy másik bennfentes. Amal gyakran Londonban dolgozik, vagy a hollandiai Hágában, ahol a Nemzetközi Büntetőbíróság működik. (Májusban Amal elárulta, hogy az elmúlt négy hónapban más nemzetközi jogi szakértőkkel dolgozott, hogy az Izraelben és a gázai övezetben elkövetett feltételezett háborús- és emberiesség elleni bűncselekmények bizonyítékait vizsgálják. Részletes jelentést készítettek, melynek nyomán egy sor letartóztatási parancsot adhatnak ki.)

„Annyi mindent csinál, tesz a világért, és erről a legtöbb ember nem is tud” - mondja a bennfentes. „George karrierje soha nem lehet fontosabb, mint az övé, és ezt már nagyon korán világossá is tette."

Még akkor sem tudnak lemondani a munkáról, amikor együtt vannak az olasz villájukban. 
„Egyiküknek sem okoz gondot, hogy 18 órás napokat dolgozzon olyan projekteken, amelyekért szenvedélyesen rajonganak” - mondja a forrás.

Az egyetlen alkalom, amikor egyszerre teszik szabaddá magukat, az a nyaralás. De ha az ember a Comói-tónál él, nem túl gyakran érez késztetés arra, hogy valóban szabadságra menjen. Mindkettejüknek van saját személyzetük, különböző a baráti körük, nincs sok átfedés. A szabadidejüket a 7 éves ikreikkel, Alexanderrel és Ellával töltik, nem feltétlenül egymással. A vörös szőnyegen a boldognak tűnnek, és persze a nyilvánosság előtt mindig áradoznak egymásról, de a barátok azon tűnődnek, hogy vajon megoldják-e ezt a helyzetet. Sok hollywoodi párnak nem sikerül

 - mondja a bennfentes, hozzátéve, hogy az Amal munkája kapcsán felmerülő biztonsági aggályok és a férfi szókimondó politikai nézetei is hozzájárultak az eltávolodáshoz.

George Clooney, Amal Clooney
A vörös szőnyegen boldognak tűnnek....
Forrás: Getty Images

George Clooney számára a gyerekei a legfontosabbak

Az ikrek boldogsága a legfontosabb számukra” - mondja a bennfentes. Ha a George és Amal közti szakadék tovább nőne, a gyerekek élete is megváltozna, és a 600 millió dolláros vagyonukat is kockára tennék. (Csak a Comói-tó-villa legalább 100 millió dollárt ér.) A bennfentes szerint a válás felérne egy rémálommal.

A közeli ismerős azt is tudni véli, hogy Amal és George Clooney dolgoznak a kapcsolatukon, megpróbálnak több időt együtt tölteni, de nem feltétlen haladnak jó irányba. Clooney állítólag azért vállalt munkát New Yorkban, mert Amal is több időt lesz ott, ugyanis a Columbia Egyetemen adjunktusaként is dolgozik.

„De nyilván George továbbra is sokat fog utazni, és végeredményben Amal is dolgozni megy New Yorkba... szóval ott sem lesznek együtt" - zárta sorait az ismerős. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.