Öt éve nem mosott hajat egy nő

Forrás: littleowlcrunchymomma.blogspot.hu -
sampon tisztálkodás Jaquelyn Byers hajmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A haj öntisztító képességére apellálva nem mosott hajat öt éve Jaquelyn Byers. A nő úgy érzi, élete legjobb döntését hozta meg ezzel.

Jaquelyn természetesen nem hanyagságból döntött így, az okokat pedig a Huffingtonpostnak mondta el.

Forrás: littleowlcrunchymomma.blogspot.hu

"Még évekkel ezelőtt elkezdtem a hagyományos samponok összetétele miatt aggódni, ezért organikus, viszont sokkal drágább termékekkel próbálkoztam. Anyagilag azonban nem engedhettem meg magamnak ezt a luxust, ezért aztán az alternatív, otthon is elkészíthető hajtisztítók felé fordultam. Sokáig használtam az almaecet-sűtőpor kombót, ettől viszont egyszer csontszáraz, máskor pedig teljesen zsíros lett a hajam. Ekkor döntöttem úgy, hogy teljesen felhagyok a hajmosással. Immár öt éve csak tiszta vízzel átöblítem a hajam heti egy-kétszer, és azt kell mondjam: a hajam egészségesebb, mint valaha" - fejtegette a nő, aki persze azt is bevallotta nem egyik napról a másikra következett be a változás, sokáig mindent lehetett mondani a hajára, csak azt nem, hogy jól néz ki.

Nem Jaquelyn az egyedüli, aki fura döntésével került az újságok címlapjára. A minap egy olyan iráni férfiról írtunk, aki 60 éve nem fürdöttés nem is hiányzik neki. Persze azért az egészen más.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.