Így védi meg csodás testét az őszi hidegtől Jakabos Zsuzsanna

Forrás: Facebook/Zsuzsanna Jakabos (official) -
úszónő úszás Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna napidoktor egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsa Európa-bajnok úszónőnk nemcsak sportkarrierjét, hanem egészségét illetően is rendkívül tudatos. Titkos csodaszere, a nagy dózisú C-vitamin segítségével teszi ellenállóbbá szervezetét egy megfázással vagy influenzával szemben.

Erre a jól bejáratott „egészségtrükkre” tavaly ősszel még inkább szüksége volt, amikor komoly vállműtéten esett át. A rehabilitáció időszakában a szépséges olimpikon fokozottan erősítette és óvta immunrendszerét. Ebben a fizikailag és mentálisan nehéz időszakban két dolog volt a segítségére, újdonsült cicája és a C-vitamin.

Forrás: Facebook/Zsuzsanna Jakabos (official)

Jakabos Zsuzsának tavaly októberben egy számára szokatlan élethelyzettel kellett szembenéznie. A 25 éves versenyző vállában egy krónikus gyulladás volt, ami évek óta rosszabbodott, így a műtét elkerülhetetlenné vált. A műtét utáni hónapok a rehabilitációról és az újrakezdésről, a türelemről és a kitartásról szóltak. A tudatos élsportoló mindent bevetett a nagy visszatérésért folytatott harcban!

Hogy Zsuzsi miképpen vészelte át az immunrendszer szempontjából kritikus őszi-téli időszakot, a napidoktor.hu oldalon kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.