"Ha orgazmusod van, akkor kiabálj!" - Ilyen volt Cinthya Dictator első szexuális élménye

szex szüzesség Cinthya Dictator felvilágosítás szülők bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator számára nem volt könnyű az első alkalom. A TV2 sztárjával egy szexuális averzióval kapcsolatos eseményen találkoztunk, ahol a szüleiről, a félelmeiről, a felvilágosításról, a komplexusairól és a szexuális tapasztalatszerzéseiről is beszélt.

"Amikor huszonévesen még mindig szűz voltam, akkor az anyukám kezdte el mondani, hogy Cinthykém, ebbe most már bele kell vágni" - mesélte a lány, aki erre a kijelentésre anno csak annyit felelt, hogy: Anya, lécci ne! "Ha orgazmusod van, akkor kiabálj" - javasolták neki akkor, amire csakis az 'Anya, légyszíves ne' válasz érkezett. Cinthya ugyanis teljesen kiborult ettől.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography

Amikor aztán Cinthya megismerkedett a szerelmével, akkor folyamatosan kérdezték tőle, hogy megvolt-e már a dolog, csinálták-e már, mert hogy bizony csinálni kell. "Ne halogasd! Sosem lesz így komoly kapcsolatod" - az ilyen és ehhez hasonló mondatok után pedig nem csak a lány, de szexpartnere számára is igencsak rosszul sikerült az első alkalom.

"Az első szexuális élményem nem csak nekem volt borzasztó, hanem egyébként a barátomnak is. Azt mondta, hogy a legrosszabb szexuális élménye voltam, mert végig sírtam, be voltam feszülve, és azt mondta, hogy mostmár akár a halál is jöhet. Tehát ennyire negatívan álltam hozzá, majd a késöbbiekben nyilván ez oldódott" - monda a lány, akinek talán a mai napig meghatározza szexuális életet a tőle való félelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.