Állandó fájdalommal él a fogai miatt Kulcsár Edina

anyaság foghúzás fogorvos érzéstelenítés fájdalomcsillapítás Kulcsár Edina gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy fájdalmai vannak Kulcsár Edinának. A szépségkirálynő elmesélte, hogy korábban félrekezelték a fogait, most pedig kettőt is ki kell húzni. A szoptatás miatt azonban nem kaphat erős fájdalomcsillapítót. 

Kulcsár Edina elmondása szerint korábban félrekezelték a fogait, így most hatalmas fájdalmakat kell átélnie. A szépségkirálynő nemrégiben hozta világra első gyermekét, így nem szedhet erős fájdalomcsillapítót. A szoptatás miatt csak érzéstelenítés nélkül kezelhetnék.

„Szinte az összes fogam gyökérkezelve volt, ám kiderült, hogy rosszul. Volt, amelyik csak félig lett kiidegelve, sőt olyan is, amelyik tovább romlott a gyökér irányába, mert nem tömték be rendesen, a lényeg az, hogy jelenleg két olyan fogam van, amit biztosan ki kell húzni, de egy harmadikkal is komoly probléma van. Bízom benne, hogy azt meg tudja menteni a mostani doktornőm, aki egy kiváló szakember” – mesélte a Ripostnak Kulcsár Edina.

Úgy tűnik, a gyulladás miatt szenved a fájdalomtól, de mostani orvosában teljesen megbízik.

Kulcsár Edinának két fogát is ki kell húzni Forrás: Instagram / Kulcsár Edina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.