Életmentő műtétet hajtottak végre Cserhalmi Györgyön

Forrás: Origo -
műtét Cserhalmi György életmentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegségéből és életmentő műtétéből felépülve adott interjút Cserhalmi György.

A színművész vidékre költözött ezzel is minimálisra csökkentve a koronavírus fertőzésveszély lehetőségét, kékkúti házában csendben és nyugalomban él. A Best magazinnak adott interjújából kiderült, hogy Cserhalmi utókezelésekre járt, de már teljesen jól érzi magát, sőt a legutóbbi eredménye is negatív lett.

Forrás: Origo

„Sok mindent kitakarítottak belőlem. Lefejezték a hasnyálmirigyet. Meg is érdemli, hogy rohadjon meg! És kipakolták az epehólyagot, az epevezetéket, a patkóbelet. Sárinak (a színész lánya – a szerk.) erről is írtam egy mulatságos történetet. Hogy milyen volt az intenzív osztályon. Mindenki tragédiát visz oda, hiszen már a neve is olyan ijesztő. Nekem ott jó volt. Azt hittem, álmodom, amikor a műtét után felébredtem. Ajándékot kaptam" – mesélte a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.