Poszt-covid vizsgálaton járt Németh Kristóf: ez lett az eredménye

Forrás: Németh Kristóf/Instagram -
betegség Németh Kristóf covid poszt-Covid koronavírus vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész már átesett idén a fertőzésen, az első oltás után kapta el a vírust.

Az oltások olyanok, akár egy biztonsági öv vagy egy golyóálló mellény. Ezt vallja Németh Kristóf.

Ha valaki netán megfertőződik, akkor is a legenyhébb lefolyással vészelheti át a vírust, amennyiben felvette a vakcinát

kezdte a Borsnak

A színész a betegségen szinte tünetmentesen esett át. A második oltás felvételét követően elment egy poszt-covid vizsgálatra, ahol jó híreket kapott: a szervezetében semmilyen maradandó szövődményt vagy problémát nem okozott a vírus.

"Ősszel az ellenanyagvizsgálat azt mutatta, hogy kellő mennyiségű antitest található a szervezetemben. Konzultáltam a háziorvosommal, aki azt javasolta nekem, hogy a következő év elején vegyem fel a harmadik vakcinát, hiszen addig védett vagyok a vírussal szemben" – árulta el.

Forrás: Németh Kristóf/Instagram

"A 14 éves nagyfiam is megkapta a gyermekek számára engedélyezett oltást, ahogyan a feleségem és édesanyám is, ő nemrég vette fel a harmadikat.

"Mindig vannak buta hangok és kivételek. A celebritások között is vannak olyanok, akik összeesküvés-elméleteket hangoztatnak, amit rendkívül káros dolognak tartok, mivel ezzel veszélyeztethetnek másokat" – fűzte hozzá Németh Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.