Egy évet jósoltak az orvosok Király Linda és Viktor édesanyjának

Forrás: Király Linda/Instagram -
petefészekrák édesanya Király Linda rákbetegség Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda és Király Viktor édesanyját évekkel ezelőtt petefészekrákkal diagnosztizálták. Akkor egy évet adtak neki az orvosok.

A két énekes édesanyjánál 1998-ban diagnosztizáltak petefészekrákot. Gabriella betegségéről lánya, Linda beszélt a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában.

"Anyukámról annyit kell tudni, hogy egy borzalmasan erős nő. Kint kezelték, kemoterápia, műtét, minden volt. És így is azt mondták, hogy kevesebb mint 13 százalék, hogy túlélje. Tőle egy szót nem lehetett arról hallani, hogy „miért én?!" vagy „miért történik ez velem?!", de amikor meghallotta az orvostól, hogy ezek után sem..., akkor azt mondta, hogy én haza szeretnék menni" – mondta az énekesnő.

Király Linda Forrás: Király Linda/Instagram

"Ezt nem szeretjük kimondani, de igazából egy évet adtak neki, és úgy jöttünk, hogy csak egy évig maradunk, mert annyi ideje lett volna" - folytatta. Hozzátette, édesanyja Magyarországon semmilyen kezelést nem kapott, állapota azonban mégis javulásnak indult.

"A mai napig gyönyörű, egészséges és itt van velünk. Ebből látszik az, mennyire fontos az, hogy lelkileg milyen állapotban vagyunk. Neki hiányzott az otthona, nem szerette Amerikát. Semmilyen kezelést nem kapott Magyarországon, és napról napra erősödött. Egy csoda történt."

Király Linda is részt vett az Ázsia Expressz harmadik évadában testvérével, Király Viktorral. Korábban elmondta, a forgatás alatt leginkább az érdekli, hogyan tudja megőrizni az egészségét, hiszen pajzsimrigyproblémákkal és agyalapi mirigy daganattal küzdött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.