Évekkel ezelőtt derűlt ki: Király Linda agyalapi mirigyén dagantot találtak. Ez okozza az énekesnő hormonzavarait is. Egyelőre hallani sem akar a műtétről.

Évek óta küzd a kilókkal Király Linda, akinek súlygyarapodását az agyalapi mirigyén található daganat okozza. Rengeteget fogyott gyomorműtéte után a szexi énekesnő, elárulta azonban, hogy súlya és a betegsége mindennapi küzdelmekkel jár. 

Király LindaForrás: Király Linda / Instagram

„Minimálisan már csökkent a daganat, de ez valóban hosszú folyamat. Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra. Ezt az állapotot hetente figyelni kell! Elég egy olyan időszak, amikor kicsit megzuhanok vagy nem alszom jól. Az utóbbi időben volt ilyen, hiszen valljuk be, minden művészt megvisel, hogy nem tud dolgozni. Ilyenkor a testem figyelmeztet, de megtanultam észrevenni a jeleket, például a hajam hullását. Ebben az esetben irány az orvos, hogy beállítsuk a gyógyszert". Komoly mérlegelés és a lehetőségek alapos átgondolása után döntöttem úgy, egyelőre műtét nélkül, gyógyszerek segítségével próbálom meg elérni a célomMég akkor is, ha ez a hosszabb út" - mesélte a Blikknek Linda.