Palik László diéta fogyás autóverseny Fotókon akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László a napokban ünnepli ötvenharmadik születésnapját.

Palik László húsz éve az egyik legismertebb hazai tévés. Hosszú évekig ő kommentálta a Forma-1-es futamokat és többször volt olimpiai közvetítések hazai műsorvezetője. 1997-ben a "Hová tűnt Damon Hill" mondata szállóigévé lett, melyet ide kattintva újra meghallgathatsz. Palik pár éve a családjával egy időre Ausztráliába költözött, de 2011 tavasza óta újra itthon élnek. Néhány napja azonban mutattunk egy fotót, melyen sokkolóan néz ki az egykori tévés. A fogyás okáról a következőket vallotta egy napilapnak: ,,Egy éve csupán zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, a szénhidrátot teljesen száműztem az életemből. Reggelente megiszom egy-két pohár joghurtot." Szerintünk azonban sokkal jobban nézett ki férfiasabb külsővel, évekkel ezelőtt.

Forrás: www.twitter.com, MTI/Földi Imre
Forrás: www.twitter.com, MTI/Földi Imre

Palik László Deutsch Tamás esküvőjén ijesztően lefogyva (balra) 2013-ban, és 10 évvel ezelőtt, 2003-ban

Egy csodálatos színésznő, anya és UNICEF nagykövethttp://www.life.hu/life/galeria/20130109-mia-farrow-szineszno-woody-allen-volt-felesege-es-unicef-nagykovet.htmlHa vad vagy és őrült, azt mutasd meg!http://www.life.hu/life/galeria/20130109-heidi-klum-szupermodell-a-marie-claire-magazinban-mutatta-meg-testet.htmlElbűvölő képek Katalin hercegnőrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130108-boldog-szuletesnapot-katalin-hercegno.htmlIgazi Adonisz lett az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20130104-jeremy-jackson-szinesz-a-baywatch-egykori-gyereksztarja-felmeztelenul-setalt-a.htmlLecsúszott színész lett Nicolas Cagehttp://www.life.hu/life/galeria/20130104-fotokon-akkor-es-most-nicolas-cage-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.