Harcosok klubja színésznő Fotókon akkor és most Helena Bonham Carter Harry Potter A király beszéde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli 47. születésnapját a Harry Potter és a Harcosok klubjának színésznője, Helena Bonham Carter.

A különc színésznő nem akármilyen felmenőkkel büszkélkedhet, hiszen atyai nagyapja az egykori angol miniszterelnök, Lord Asquith volt. Édesanyja, aki pszichoterapeutaként dolgozott, súlyos idegösszeroppanást kapott, amikor a kis Helena mindössze ötéves volt. A színésznő gyermekkorát ugyancsak beárnyékolta apja bénulása és tolószékbe kerülése, amit egy rosszul végzett rutinműtét okozott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A híres filmrendező, Tim Burton felesége általában érdekesre (sokszor pedig borzalmasra) sikeredett excentrikus ruhakölteményeivel hívja fel magára a bulvársajtó figyelmét. Helena saját bevallása szerint gyakran csalódik, amikor visszanézi magát egy-egy összeállításában, mert elferdítve adják vissza a hangulatát. A Harry Potter-filmek és A király beszéde sztárja elmondása szerint ő inkább arra használja gardróbszekrényét, hogy mindig valami mássá alakulhasson át, mint amilyen valójában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.