16 féle sonka, 6 fajta kalács - Mit együnk húsvétkor?

stock.adobe.com -
PR cikk választék húsvét lidl
Nincs húsvét sonka, tojás, kalács, torma és friss zöldségek nélkül - és a gyerekek miatt a csokit se felejtsük ki a felsorolásból. Ezek a termékek mind-mind megtalálhatók a Lidl kínálatában, nem akármilyen választékban és verhetetlen áron.

Már csak egy hét van hátra  húsvétig, az üzletek polcai már roskadoznak a csokinyulaktól, a csokitojásoktól, és minden olyan terméktől, ami az ünnephez kapcsolódik. A vásárlók legszívesebben az olcsóbb, csökkentett áron kínált vagy akciós termékek közül válogatnak. Az üzletlánc pedig mindent meg is tesz azért, hogy a lehető legjobb áron kínálja ezeket. Rendkívül népszerűek a “Többet adunk” akciók, melyek keretében akár féláron is hozzájuthatunk a kedvenc ételeinkhez. De lássuk az ünnepi kínálatot, miből válogathatunk? 

Forrás: stock.adobe.com

Sonka

Elképzelhetetlen a húsvét sonka nélkül, ebből pedig a Lidlben 16-félét is beszerezhetünk. Választhatunk pulykából és sertésből készült termékek közül, ezekből van füstölt és főtt is. A Békebeli sonkákon keresztül egészen a hagyományos eljárással készült Szívsonkáig nagyon széles a választék, és akkor még nem beszéltünk a különböző pácolásról, füstölésről. Idén először kapható füstölt-főtt kötözött sertéscomb is. De bárhogy is döntünk, a kínálatban mindenki megtalálhatja az ízlésének és a pénztárcájának valót, a sonkák ára 1689 és 4599 Ft között mozog. 

Kalács

Húsvéti kalácsból is hatalmas a választék, összesen hat fajta kapható. A már jól ismert 400 gr-os vajas fonott kalács mellett gyümölcsöst, háromágas fonottat és húsvéti sós kalácsot is választhatunk, valamint idén először megkóstolhatjuk a sós-tormás variációt is. Aki a húsvéti ünnepek alatt is vigyázna a vonalaira, az a Diawellness tönköly kalácsot tegye a kosarába.

Plusz tipp: Aki nem szereti a kalácsot, de mégis vágyna ünnepi süteményre, az húsvétkor beszerezheti az egész évben népszerű bejglit! Mákos, diós és gesztenyés ízesítésben kapható. 

Forrás: stock.adobe.com

Torma

A Lidben idén négyféle reszelt tormát szerezhetünk be, mind magyar beszállítók termékei. Ínyenceknek ajánljuk a birsalmás tormát, a hagyományos ízvilágot kedvelőknek pedig a reszelt tormát, a reszelt tormát erős ízesítésben, valamint idén is elérhető az isteni tejszínes torma. Mindhárom változat a népszerű Hazánk Kincsei termékcsaládba tartozik. A reszelt tormákat ráadásul most 60 százalékos kedvezménnyel 169 forintért vásárolhatjuk meg.


 

Zöldségek, gyümölcsök

A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak a friss zöldségek és gyümölcsök sem. Legkeresettebb kora tavasszal a hónapos retek, az újhagyma, a kígyóuborka, a fürtös paradicsom és a TV paprika, nem utolsó sorban a fejessaláta, mely minden esetben a hazai termelőktől érkezik.

Tudtad? A Lidlnél frissességfelelősök is dolgoznak, akiknek az a feladata, hogy biztosítsák a termékek frissességét és a megfelelő minőséget. Minden nap gondosan átválogatják, aprólékosan ellenőrzik a zöldség- és gyümölcskínálatot.

Csoki, minden mennyiségben

A nyuszifészkek megtöltésére és a tojáskereséshez tökéletesek a Favorina jó minőségű, mégis kedvező árú húsvéti édességei, csokinyuszik, csokitojások. Ha sütni is szeretnénk valamit, akkor egyúttal a sütési kellékeket is beszerezhetjük itt, verhetetlen áron. 

Karácsony után a húsvét a legforgalmasabb időszak az üzletekben. Várhatóan a nagypéntek előtti csütörtökön lesz a legnagyobb a forgalom, de a kétnapos zárvatartás miatt szombaton is többen lesznek a megszokottnál. Aki szeretné elkerülni a tömeget, az ne ezekre a napokra tervezze a bevásárlást. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.