esküvő Charlene Wittstock Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegnő esküvőjéhez hasonló, pompás hercegi lakodalomra készül Monaco - a nagy nap július 2-án, szombaton lesz.

Albert herceg néhány nap múlva feleségül veszi Charlene Wittstock dél-afrikai olimpiai bajnok úszónőt. A restaurátorok már hetek óta újítják azokat a bútorokat, melyek a herceg szüleié voltak - többek köztt Grace Kelly és Rainier herceg asztalát, amin sok-sok éve még ők írták alá a házassági anyakönyvi kivonatot.

Kiderült, ki Gigi titkos szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20110629-spanyol-modell-a-titkos-szerelme-giginek.htmlSzülinapos a szexi cicamicahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110628-nicole-scherzinger-szulinapos.htmlVérző torokkal vitték műtétre a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20110628-verzo-torokkal-vittek-mutetre-demcsak-zsuzsat.htmlMegpofozták Alekosz egykori menyasszonyáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-megpofoztak-alekosz-egykori-menyasszonyat-veronikat.htmlSztárpapák és gyermekeikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110627-sztarpapak-dopeman-nem-nyaral-egyutt-a-csaladjaval-inti-kislanyanak-pedig.htmlTilla István Kovácsot szeretné partnerénekhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-tilla-istvan-kovacsot-kerte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.