A romlatlan Bandi költözött a luxusvillába, ahol Annamari nekiment a Kingáért és egy disznóért epekedő Attilának.


Kinga unalmában azt a küldetést találta ki Veronikával, hogy minden héten csúnyán megtréfálnak valakit. Első áldozatuk Attila volt, akinek pirosra lakkozták a lábujjkörmeit. Miután az összeférhetetlen rájött a turpisságra, alsónadrág nélkül egy lepedőbe tekeredve megkergette az akcióban résztvevő lányokat.
Fecó nem tudja hova tenni Pétert, amiért a magának való fiú állandóan kerüli a társaságát, és még a szemébe sem mer nézni. Miután ezen túltette magát ismét kérdezősdit játszottak, amelyből kiderült, hogy a roma Alekosz ellenségnek tekinti Pétert, Kingának nem az esete Attila - Cristofel pedig kirekesztve érzi magát. Az összeférhetetlennek rosszul esik, hogy a cselszövő nem veszi komolyan, ugyanakkor az elálló fülű szőkeségnek imponáló, hogy Attila ennyire epekedik érte. Igaz, csupán csak önzőségből, mert ez legyezgeti a hiúságát.Az eddig észrevehetetlen Dya végre életjelet adott magáról: elpityeredett, amikor Zizi a disznócska beköltözött hozzájuk. A riportszobában elárulta, hogy azért imádja az állatokat, mert valójában fogalma sincs, hogy miért. Veronika kijelentette, hogy érzelmileg nem akar közel kerülni a malachoz, mert szereti a disznóhúst, Cristofel ezzel szemben a háziállattal próbált szövetségre lépni, mert a többi villalakó nem veszi őt emberszámba.Attila pedig nem csinált titkolt abból, hogy az állatokat jobban szereti, mint az embereket. Valószínű most nem hazudott, mert az összeférhetetlen fiú befeküdt a malacka mellé a szalmára, majd az előírt vakargatás helyett simogatni kezdte. Annamária ezt remek ürügynek találta arra, hogy jól megmondja Atkónak, hogy mennyire jelentéktelen alaknak tartja.


Szűz villalakó érkezik 

A mai beszavazón a romlatlan fiúk szálltak harca a bejutásért. A kockaarcú Tomi, a Warthburgjával összenőtt vidám Feri, és a villában szexelni akaró Bandi jópofizta végig az adást. A szavazatok alapján András költözhetett a villába, ahol senki sem őt várta.

 

A megrögzötten szűz Tomi tökéletesen készen állt minden kihívásra, ami együtt jár a villaléttel. Azzal magyarázta az ártatlanságát, mert az ideje nagy részét egy számítógép előtt tölti, így nem volt ideje csajozni. Szürkeállománya merevlemezén mentette le azokat a pillanatokat, amikor elbúcsúzott a szüleitől a stúdióba indulás előtt.
Az éppenhogy csak érintett Feri pedig még az első szexelés előtt lapátra tette élete első szerelmét, mert nem akart leragadni az első nőnél. Ennek már három éve, azóta nem is volt lány közelében, viszont készen áll a bevetésre.

A roppantul romlatlan Bandi gondolatban már rengeteg nővel gyűrte a lepedőt, gyakorlatban azonban még egyszer sem turkált felajzott lányok bugyijában. A VV5 főnyereménye sem izgatta fel a szűz fiút, nem úgy a barna hajú villalakó lányok.

 

A kinyúlt mellényű Bandi valószínű felkérte egyetemista társait, hogy dobjanak rá pár szavazatot, mert kisfilmje alapján ő volt a legszürkébb figura. Ezt a villalakók is hasonlóképpen látták, és egyikük sem az ő nevét mondta, amikor Lilu arra volt kiváncsi kit látnának bent szívesen. De a nézők döntöttek: Bandi költözik be a tizenegy játékoshoz.Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A médiában akar dolgozni Aranypart Niki - mi bedobtuk a mélyvízbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110925-aranypart-eden-niki-a-mediaban-akar-dolgzni-a-lifehu.html VV5: Pétertől máris paráznak a villalakókhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110924-vv5-petertol-maris-paraznak-a-villalakok.html A Fókusz riportere is reméli, benne van az X-Faktorhttp://www.life.hu/legykepben/20110923-xfaktor-sztar-lesz-a-fokusz-munkatarsa-polgar-geza.html Liptai Claudia szerelme egy szál alsónadrágban hagyta el családjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110923-mokka-jobanrosszban-liptai-claudia-kedvese-peter-egy-nadragban-jott-el.html Eddig sosem látott agresszió az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110923-viasat3-eddig-sosem-latott-agresszio-botrany-balhe-es-verekedes-az.html VV5: Melinda az új villalakó, aki egyszerre több pasit akar magánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110923-valovilag5-boges-es-feltekenykedes-annamari-miatt-melinaval-a-ferfifalo.html Egzotikus szépség és válófélben lévő anyuka varázsolta el az X-Faktor mentoraithttp://www.life.hu/legykepben/20110922-xfaktor-egzotikus-szepseg-es-valofelben-levo-anyuka-varazsolta-el-az.html Rákóczi Feri: "Ami én vagyok, az nem divatos" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110923-rakoczi-feri-ami-en-vagyok-az-nem-divatos-szily.html Egy tragédiának köszönheti új kedvesét a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20110923-tragedia-miatt-jott-ossze-richard-branson-unokaoccse-es-kate-winslet.html Csak hotelekben bújik össze Brad Pitt és Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110922-csak-hotelekben-bujik-ossze-brad-pitt-es-angelina-jolie.html