Öt év után szakított Eszenyi Enikő és Kamondi Zoltán filmrendező.


Színházi körökben már nyílt titok, hogy a pár most már külön utakon jár, de a közös munkának azért nem vet véget a szakítás. Eszenyi és Kamondi 2006-ban szeretett egymásba, és kapcsolatukat sosem verték nagy dobra. A színésznő a Megasztár zsűritagjaként is gyakran nyíltan szerelmet vallott Kamondinak, hol az értékeléseiben említve meg, hol a ruhájának motívumán jelezve érzéseit - írja a Blikk.
Fotó: TV2, Pályi Zsófia [origo]

Kollégáik szerint a kapcsolat válságát már a tavaly év végi közös munkán is érezni lehetett, amikor Kamondi Zoltán rendezte Eszenyi Enikőt Az öldöklés istene című darabban. ,,Voltak feszültségek munka közben." - mesélte egy bennfentes, aki állítja, a pár nagyon kulturáltan rendezte a vitákat, és a szakítás után sem lehetett rajtuk érezni, hogy probléma lenne. ,,Le a kalappal előttük, hogy így tudták kezelni a helyzetet." - tette hozzá a bennfentes. Eszenyi Enikő feltehetően a munkába temetkezik majd, hiszen az új évadban több bemutatót is tartanak, a Lenni vagy nem lennit, a Makrancos Katát és a Punk Rockot.
VV5: Kínos baleset érte a szépfiú férfiasságát! - Majdnem odalett (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111004-vv5-kinos-baleset-erte-a-szepfiu-ferfiassagat-majdnem-odalett.html Együtt moziztak a sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111004-egyutt-moziztak-a-sztarok.html Zalatnay Cini és Dévényi Tibi bácsi együtt aludtakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111004-a-frizbiben-meselt-zalatnay-cini-es-devenyi-tibor.html VV5: Fecó teljesen kiborult - sírva osztotta ki lakótársaithttp://www.life.hu/legykepben/20111003-vv5-feco-teljesen-kiborult-sirva-osztotta-ki-lakotarsait.html Megtört a jég: szex az ÖsszeEsküvőkbenhttp://www.life.hu/legykepben/20111003-osszeeskuvok-megtort-a-jeg-renike-es-szilo-szexeltek.html A sztár lánya a legboldogabb, hogy férjhez megy az édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20111003-heather-locklear-ferjhez-megy-a-lanya-nagyon-orul-neki.html Nyolc év után szakítottak a vörös műsorvezetővelhttp://www.life.hu/legykepben/20111003-detar-eniko-osszeomlasa-rtl-klub-elkuldte-anyja-sulyos-beteg.html Hajdú Péternek vallott Damu egykori bírónőjehttp://www.life.hu/legykepben/20111003-tv2-frizbi-hajdu-peter-damu-roland-bironojet-megfenyegettek.html